Mi smo tamburaški sastav "Mašta"! Dolazimo iz ne tako dalekih, a svima poznatih, Donjih Andrijevaca.

Postava se sastoji od 5 članova, najstarijeg Josipa Stojakovića na basu, Krune Seletkovića na konti, basprime sviraju David Miler i Filip Seletković, a primu svira najmlađi i najslađi član Mislav Ančić, koji s velikim žarom upotpunjuje dobar dio zabavnog repertoara ritmičkim i nadasve zanimljivim instrumentom zvanim kahon.

U ovom veselom sastavu djelujemo nešto manje od 5 godina. U ne tako dugom periodu smo uspjeli proputovati dobar dio Europe te uzduž i poprijeko našu domovinu Hrvatsku. Kako se ne volimo hvaliti imenima poznatih koje smo pratili, nastupa na kojima smo svirali, tako nećemo ni sada, nego Vas se radije pozivamo da uljepšate ovogodišnji, ujedno i najbolji, advent u gradu, a to je advent na Lutvinci!

Iznimna nam je čast i zadovoljstvo sudjelovati na prije spomenutom humanitarnom koncertu koji se održava 18.12. s početkom u 18h, te nas prvenstveno veseli pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija! Da ne duljimo previše, dođite i uvjerite se da je advent na Lutvinci zbilja najbolji advent! ps. na sam Badnjak nas možete slušati u caffe baru Lutvinka u vremenu od 10-16 sati. Uz finu kapljicu i slasne tonove veselit ćemo se zajedno.

Lijep pozdrav i sve najbolje za blagdane želimo Vam svima!