Naslovna / Informacije i vijesti / Djelatnici “Elektre” pokazali veliku humanost u Slobodnici

DOGAđANJA

Djelatnici “Elektre” pokazali veliku humanost u Slobodnici

Djelatnici “Elektre” pokazali veliku humanost u Slobodnici
035portal
  • 2019-11-06 07:41:31

U današnje vrijeme većinom ističemo ono što nije dobro u radu službi s kojima se susrećemo.

Pozitivnosti postoje i zaslužuju barem jednaku pažnju kao i kritike. Naime, stup u dvorištu škole u Slobodnici na kojem se nalazi rodino gnijezdo nagnuo se i zbog lošeg stanja postojala je velika mogućnost rušenja istog. Kao takav bio je i prijetnja sigurnosti učenika koji u dvorištu škole imaju nastavu tjelesne i zdravstvene kulture. Nakon nastave učenici dolaze i na igralištu provode slobodno vrijeme pa je bilo potrebno hitno naći rješenje.

Službe nadležne za rješavanje problema oko ptica selica i njihovih  gnijezda ljetos su nam rekle kako će se problem riješiti nakon što rode odu. Kako do rješenja nije došlo, a opasnost je bila sve veća 21.10. kontaktirao sam mailom direktoricu Elektre Slavonski Brodi zamolio ju da nam pomogne. Pola sata nakon poslanog maila gospođi Branki Balašević dobio sam poziv s upitom kada mogu djelatnicima Elektre pokazati o čemu se radi.

Deset dana kasnije (danas) pri obilasku škole zatekao sam radnike kako odvoze višak zemlje koji je ostao nakon postavljanja novog betonskog stupa i to je bio kraj radova na ovom problemu. Ono što u ovoj priči veseli i više je činjenica da sam kroz ove dane u kojima su kroz dvorište škole prošli različiti djelatnici Elektre o njihovoj direktorici mogao čuti puno dobroga. Dobro je znati da u našoj Elektri ima pozitivne energije i da to nije  samo ona koju nam isporučuju kroz mrežu u naše domove.

Josip Šišmanović, ravnatelj

Izvor Vas-portal