Naslovna / Vijesti / Pedalama kroz Općinu

SPORT

Pedalama kroz Općinu

Pedalama kroz Općinu
035portal
  • 2021-07-17 17:00:31

Prva biciklijada Udruge mladih "Unitum" Beravci pod nazivom „Pedalama kroz Općinu“ održat će se u subotu, 17. srpnja 2021. godine. Cilj biciklijade je okupiti mladež, ali i one starije kako bi ih se potaknulo na bavljenje sportom i rekreacijom posebno u ovom vremenu pandemije kada je aktivnost i kretanje ljudi bilo ograničeno. Također, cilj nam je i povezati mlade i druge stanovnike cijele općine kako bi ostvarili suradnju s drugim udrugama i društvima na našem području. Biciklijada bi prolazila kroz sva sela u Općini Velika Kopanica, a to su Beravci, Velika Kopanica, Divoševci, Kupina, Mala Kopanica.
Okupljanje sudionika je u 16:30 h u etno - parku u Beravcima, a početak u 17:00 h.
RUTA:
U svakom selu bit će postavljeni štandovi, tj. punktovi za osvježenje sudionika vodom i jabukama, ali i priključenje onih sudionika u biciklijadu koji nisu u mogućnosti krenuti sa starta, u etno parku u Beravcima. Svi koji ne polaze iz Beravaca u prijavi trebaju odabrati s kojeg punkta će se uključiti. Nakon polaska iz Beravaca, slijedi vožnja kroz Veliku Kopanicu ulicom Ivana Fillipovića do zgrade Općine Velika Kopanica gdje će biti postavljen 1. punkt. Daljnjom vožnjom pokraj nogometnog igrališta i kroz ulicu Lađanik i Gorjance dolazi se u Divoševce, gdje će ispred crkve biti 2. punkt. Slijedi vožnja do nogometnog igrališta u Kupini i 3. punkta ujedno i najdalje točke biciklijade od starta nakon koje slijedi povratak u Beravce uz stajanje na 4. punkt u Maloj Kopanici. Pri povratku kroz Veliku Kopanicu 5. punkt bit će postavljen na križanju Šamačke ulice i Krajića nakon kojeg slijedi povratak u Beravce, odnosno dolazak na cilj, nogometno igralište NK Rakete.
Dolaskom na cilj, slijedi dodjela pehara najmlađem i najstarijem sudioniku, večera i zabava uz glazbu.
PRIJAVE SU OTVORENE OD 28.6.2021. do 9.7.2021.
--------------------------------------------------------------------------
Prijaviti se možete putem:
WEB OBRAZAC:
https://forms.gle/VZ2uoRfrf6FJVW86A
MOBITEL: 091/736-4401
E-MAIL: um.unitum@gmail.com
--------------------------------------------------------------------------
Svi sudionici do 9 godina moraju biti u pratnji osobe starije od 16, a iznimno djeca mlađa od 6 godina mogu sudjelovati jedino ako ih roditelji voze u sjedalici na biciklu. Preporučuje se nošenje zaštitnih kaciga za djecu ako ih imate.

PRETHODNA VIJEST

Filmmusicorkestar

SLIJEDEĆA VIJEST

Predsjednici&ca