Stožer CZ BPŽ  i dalje poziva sve zainteresirane punoljetne osobe sa područja naše županije, koje se do sada nisu cijepili protiv COVID-19 bolesti, da se odazovu na cijepljenje na punktovima prema slijedećem rasporedu.

•    PONEDJELJAK-28.06.2021. -  SLAVONSKI BROD, Srednja škola "M.A. Reljković" od 8 do 12:30 sati
Cijepljenje će se održati u Sportskoj dvorani Srednje poljoprivredne škole (Srednja škola M.A. Reljković) od 8 do 12:30 sati. Sa sobom ponijeti zdravstvenu knjižicu. Mogu se cijepiti samo osobe koje imaju boravište i prebivalište u Brodsko-posavskoj županiji te koje imaju naše zdravstveno osiguranje.Osobe koje su preboljele COVID-19 bolest, mogu se cijepiti najranije tri mjeseca od preboljenja. Riječ je o PFIZER cjepivu, uz naglasak na cijepljenje osoba s prvom dozom. Druga doza će biti u SRIJEDU, 21.07.2021.

MOBILNI TIM za cijepljenje NZZJZ Brodsko-posavske županije će doći na područje općine VRBJE s ciljem cijepljenja svih zainteresiranih punoljetnih osoba, koje se do sada nisu cijepile protiv bolesti COVID-19.  Mogu se cijepiti samo osobe koje imaju boravište i prebivalište u navedenoj općini, te koje imaju važeću zdravstvenu iskaznicu hrvatskog zdravstvenog osiguravajućeg društva.