druga za mlade Oriovac 20. lipnja 2021. organizira " 2. Dječji dan" u parku u Oriovcu s početkom u 14:00 sati. Aktivnosti su prilagođene djeci od tri godine na više iako na likovnom djelu mogu i mlađa djeca sudjelovati.
Ponuđene aktivnosti su:
Sport: Poligoni (prepone, čunjevi, kolutovi, užad), povlačenje užeta, skakanje u vrećama, štafete, utrkivanje, nošenje jajeta u žlici, odbojka, nogomet, lastiš te školica.
Likovna aktivnost: Crtanje akvarela vodenim bojama nakon čega će biti napravljena izložba dječjih radova, oblikovanje plastelina, te mozaik.
Manipulativna aktivnost: Gostovat će nam Arteco Pavletić koji će najmlađe educirati o obradi i manipulaciji drveta te će imati i sami priliku okušati se u istom. Inače Arteco Pavletić se bave izradom skulptura od prirodnih materijala, poglavito vinove loze i masline. Udruga organizira kreativne radionice i postavlja, održava i vodi land art park skulptura na imanju OPG Pavletić, u Malinu kod Lužana, u sklopu kojeg se nalazi i izletište.. U 19:00 sati će biti podjela diploma za sudjelovanje u "Dječjem danu".
Također smo osigurali ponudu hrane i pića.
Navečer u 20:00 sati goste će zabaviti TS Veritas, zabava, druženje i ples su zagarantirani.
Molimo sve zainteresirane da obave prijavu, te daju podatak o broju djece i uzrastu.
Prijave na broj : 099/4374676 ili u inbox naše facebook stranice.
Događaj je sufinancirala Turistička zajednica Meridiana Slavonica i Općina Oriovac.