𝐏𝐫𝐨𝐝𝐚𝐣𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐧𝐚 𝐝𝐚𝐧 𝐢𝐳𝐯𝐞𝐝𝐛𝐞 𝐨𝐝 𝟗:𝟎𝟎 𝐝𝐨 𝟏𝟒:𝟎𝟎 𝐢 𝐨𝐝 𝟏𝟖:𝟎𝟎 𝐝𝐨 𝟏𝟗:𝟑𝟎 𝐬𝐚𝐭𝐢. 𝐂𝐢𝐣𝐞𝐧𝐚 𝐮𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐜𝐞 𝟔𝟎 𝐊𝐍. KKD IBM 12.svibnja u 19:30 sati
Kazališna predstava 𝑷𝑳𝑼Ć𝑨, Koprodukcija Teatra EXIT i Gradskog kazališta SISAK
Igraju: Jadranka Đokić i Amar Bukvić
Mladi, obrazovani i ekološki osviješteni.
Recikliraju, gledaju dokumentarce i art filmove, čitaju knjige o pravim stvarima, voze se biciklima i kupuju od onih koji ne izrabljuju. Ali, voze se i automobilima, kupaju u kadi i ponekad ostave vodu da curi bez prave potrebe.
Može li se imati dijete i istovremeno biti ekološki osviješten, tek je jedna od dvojbi koja će se pojaviti kada jednoga popodneva On „predloži dijete“. A Ona se previše brine, previše razmišlja i ima veliku, zaista veliku potrebu razgovarati o svemu, razmotriti stvari, jer sve učinjeno mora biti i dobro promišljeno.
Pluća su duhovit, emotivan, ponekad i brutalno iskren mentalni slalom generacije kojoj je propitivanje imperativ, a nesigurnost odavno postala stil življenja. Slalom prepun sumnji, strahova i potrebe za bliskošću u kojem se neka vrata promaše, na nekima se izgubi previše vremena, dok se neka zahvate baš onako kako treba, u pravom trenutku, na pravom mjestu, kada se ipak dogodi Život.
Aida Bukvić, redateljica