Naslovna / Informacije i vijesti / Ovo brodsko poduzeće je isplatilo svojim zaposlenicima najveće božićnice

TVRTKE

Ovo brodsko poduzeće je isplatilo svojim zaposlenicima najveće božićnice

Ovo brodsko poduzeće je isplatilo svojim zaposlenicima najveće božićnice
Ivica Jankovic
  • 2019-12-12 21:29:00

SLAVONSKI BROD - U relativno kratkom vremenu, mladi poduzetnik Darko Banović je svoju trgovinu boje i lakova, "COLOR TRADE" doveo na zavidnu razinu poslovanja, koja je i dalje u uzlaznoj poslovnoj putanji, s vrlo jednostavnom poslovnom politikom, kupcu omogućiti, što kvalitetniju uslugu, s razumnom cijenom, te su takav način poslovanja prepoznali svi vodeći, karoser majstori u Slavonskom Brodu, u zadnje vrijeme i mnogi i susjedne BiH.

Takvom politikom poslovanja, koja se pokazala izuzetno progresivnom, i uspješnom, koju je Banović ostvario zajedno s svojim uposlenicima. Poduzeće je došlo u zavidnu situaciju, u kojoj je u mogućnosti, kako na zadovoljstvo sebe kao vlasnika poduzeća tako i na zadovoljstvo uposlenih za nadolazeće blagdane uposlenicima isplatiti božićnicu u visini 8.500 kuna, te dar za djecu, po djetetu dodatnih 600 kuna.

- Izgraditi poduzeće, i unutar njega izgraditi zadovoljnog radnika, najveće je priznanje svima nama, posebice najveće zadovoljstvo mene kao vlasnika poduzeća da sam u mogućnosti što više stimulirati radnike za njihov rad, izgraditi zdravu radno ozračje unutar našeg tima je neprocjenjiva stvar, također s zadovoljstvom potvrđujem da od iduće 2020. godine svi u sustavu "COLOR TRADE" će primati i 13-u plaću, - prokomentirao je Banović za 035portal.

Obrazac je ovoposlovnog ponašanja kojeg bi se trebali držati mnogi poduzetnici, obzirom da smo svjedoci raznih događaja koje idu isključivo na štetu radnika.