Naslovna / Parlamentarni izbori / Hotel Art uspješno sudjelovao na na 12.''Zlatnoj jabuci''

SAJMOVI I PRIREDBE

Hotel Art uspješno sudjelovao na na 12.''Zlatnoj jabuci''

Ćetvrto kolo Hrvatskog kuharskog saveza

Hotel Art uspješno sudjelovao na na 12.''Zlatnoj jabuci''
035portal
  • 2016-04-17 14:30:00

 Nakon što su tri kola Hrvatskog kuharskog saveza održana u Slavonskom Brodu, Solinu i Donjoj Stubici, četvrto kolo održano je u Vinkovcima u organizaciji Udruge kuhara Vukovarsko-srijemske županije u restoranu "Barun Trenk" pod nazivom 12. "Zlatna jabuka", a u nazočnosti dopredsjednika Hrvatskog kuharskog saveza, a ujedno i kulinarskog promotora Podravke Dražena Đuriševića, piše Glas Slavonije.


Hrvatski kuharski kup povezuje u cjelinu pet kulinarskih manifestacija koje se na zadane teme održavaju diljem Hrvatske, a ovo je ujedno bilo pretposljednje natjecanje ovog ciklusa te nas nakon Vinkovaca očekuje veliko finale u Zagrebu gdje će se natjecatelji boriti za veliku Kristalnu kuhaču.


U kategoriji toplih jela prvo mjesto osvojile su Ana-Maria Stanković i pomoćnica Ana Šinjori (Srednja Strukovna škola Vinkovci, Udruga kuhara Vukovarsko-srijemske županije), drugo mjesto osvojio je Ivan Tomas i pomoćnica Marijana Premec (Restoran Fontana Crnković, Varaždin), dok je treće mjesto osvojio Krešimir Jurić Orlić i pomoćnik Toni Magdić (Hotel Art, Slavonski Brod).


U kategoriji deserta prvo mjesto osvojile su Ana-Maria Stanković i pomoćnica Ana Šinjori (Srednja Strukovna škola Vinkovci, Udruga kuhara Vukovarsko-srijemske županije),drugo mjesto osvojila je Ivana Smolčić (Hotel Art, Pupa d.o.o Slavonski Brod), dok je treća bila Martina Alilović i pomoćnica Darija Budišić (Srednja Strukovna škola Vinkovci, Udruga kuhara Vukovarsko-srijemske županije)


Foto: Arhiva