Naslovna / Parlamentarni izbori / Husqvarna Road Show dolazi u Osijek: Upoznajte budućnost građevinske industrije!

SAJMOVI I PRIREDBE

Husqvarna Road Show dolazi u Osijek: Upoznajte budućnost građevinske industrije!

Husqvarna Road Show dolazi u Osijek: Upoznajte budućnost građevinske industrije!
Portal035
  • 2024-03-23 12:00:00

Genesis Grupa i Husqvarna Construction s ponosom najavljuju poseban događaj koji će zasigurno zadovoljiti apetite svih građevinskih entuzijasta- Husqvarna Road Show, gdje se inovacije susreću sa umijećem. Nakon Istre, Dalmacije i Zagreba Husqvarnini stručnjaci stižu u samo srce Slavonije gdje će ih ugostiti Genesis grupa na svojoj novoj poslovnoj adresi, Jablanova 53, u industrijskoj zoni grada Osijeka.

 Ovaj program sa ekskluzivnim prezentacijama pruža vam izvanrednu priliku da se upoznate s najnovijim inovacijama i tehnologijama koje nudi Husqvarna Construction, ali ujedno i na koje načine ih možete implementirati kako biste unaprijedili učinkovitost i kvalitetu svojih građevinskih projekata. Stručnjaci će biti na raspolaganju kako bi odgovorili na sva vaša pitanja i pružili individualne savjete, pomažući vam pronaći najbolja rješenja za Vaše specifične potrebe.

 Uz prezentaciju proizvoda, događaj će obuhvatiti i praktične demonstracije gdje će posjetitelji imati priliku vidjeti Husqvarna Construction proizvode u akciji te se uvjeriti u njihove izvanredne performanse i pouzdanost.

 - Nakon službenog dijela programa, druženje će se nastaviti uz bogatu gastronomsku ponudu, a sve kako bi se stvorio što ugodniji ambijent za razmjenu ideja i iskustava sudionika ovog događaja čiji smo ponosni domaćin. Bilo da ste početnik ili profesionalac, pridružite nam se na ovoj manifestaciji! Jedinstvena je to prilika za sve građevinare da steknu uvid u najnovije trendove i tehnologije u industriji. I zato- vidimo se i Osijeku!, poručuju iz Genesis tima.

 Detalji događaja:

  • Datum: 26. i 27. ožujak 2024.
  • Vrijeme: 09.00- 16.00
  • Lokacija: Jablanova 53, Industrijska zona, Osijek
  • Više informacija: www.genesisgrupa.com