Naslovna / Informacije i vijesti / Državna tvrtka zapošljava: Plaća 3 850 eura!

POSAO

Državna tvrtka zapošljava: Plaća 3 850 eura!

Državna tvrtka zapošljava: Plaća 3 850 eura!
Portal035
  • 2023-11-20 13:00:00

Poznata tvrtka u državnom vlasništvu, Hrvatska kontrola zračne plovidbe, traži 13 novih radnika za rad na neodređeno te nudi visoke plaće, javlja Danica.hr.

Ova tvrtka sa sjedištem u Velikoj Gorici zapošljava ukupno oko 730 ljudi i trenutno traži stručnjake za različite pozicije diljem Hrvatske.

U Puli su potrebni tehničar za nadzor i održavanje ATM sustava te viši inženjer za CNS sustave. Također, u Dubrovniku, Zadru i Splitu traže tehničare za nadzor i održavanje CNS sustava, a u Splitu i višeg inženjera za iste sustave, odnosno instruktora.

 

Tvrtka također traži tehničara za nadzor i održavanje COM sustava u Velikoj Gorici, koji će biti odgovoran za nadzor i upravljanje tehničkim sustavima kontrole zračnog prometa osnovne razine održavanja.

Dodatno, nude se pozicije inženjera u Odjelu OPIS sustava s mjestom rada u Velikoj Gorici te u Odjelu telekomunikacijske i mrežne infrastrukture (OTMI) također u Velikoj Gorici. Također, traže se inženjeri za SUR/NAV/MET sustave, COM sustave, ATM sustave te operativni inženjeri za SUR/NAV/MET sustave - svi za rad u Velikoj Gorici.

 

Za tehničare, uvjeti uključuju srednju stručnu spremu tehničkog smjera (elektrotehnika, računarstvo, telekomunikacije), poznavanje engleskog jezika i barem dvije godine radnog iskustva u struci. Za inženjere je potrebna visoka razina tehničkog obrazovanja.

 

Hrvatska kontrola zračne plovidbe ostvarila je prošle godine prihod od 131 milijun eura, što je povećanje od 65,5 posto u odnosu na prethodnu godinu, te neto dobit od 12 milijuna eura.

Prosječna neto plaća u tvrtki lani je bila oko 3850 eura mjesečno, što predstavlja porast od 320 eura u prosjeku u odnosu na prethodnu godinu.

Tvrtka ističe svoju misiju pružanja sigurnih, učinkovitih i ekološki prihvatljivih usluga u zračnoj plovidbi civilnim i vojnim korisnicima. Također, naglašavaju suradnju s partnerima u europskoj mreži upravljanja zračnim prometom te žele biti među vodećim pružateljima usluga u zračnoj plovidbi u središnjoj Europi.