Gradska turistička zajednica grada Slavonskog Broda bila je u četvrtak 6.svibnja u večernjim satima organizator i pokrovitelj iznimno zanimljivog gastro i turističkog događanja, pod nazivom "Pred noć u Slavonskom Brodu", na terasi nedavno novootvorenog restorana "My Way" na središnjem slavonskobrodskom trgu Trgu I. B. Mažuranić.

Posebnost programa bila je u tome jer se odvijao pod "palicom" Brođanke Jozefine Birindžić, ovogodišnje pobjednice popularnog kuharskog showa RTL televizije "Tri, dva, jedan - kuhaj!".

-Brod je poznat po pobjednicima, između ostalih i u ovim kulinarskim vještinama. Meni je drago i koristim priliku čestitati Jozefini jer to nije bilo lako u onoj konkurenciji a pogotovo nije bilo lako zadovoljiti stroge kuharske chefove u showu "Tri, dva, jedan kuhaj" i biti najbolji u takvoj konkurenciji. To je samo dokaz da u Brodu stvarno ima talenata u svim područjima, pa tako i u kulinarstvu-kazao je predsjednik gradske Turističke zajednice Slavonskog Broda i gradonačelnik Mirko Duspara. 

Jozefina Birindžić baš kao i strogi žiri u showu "Tri, dva, jedan kuhaj" oduševila je u četvrtak navečer i brojne goste, uzvanike i novinare na terasi restorana "My way" svojom "izvedbom" šarana na "moderan način". Dva predjela i glavno jelo "šaran na moderan način" sve je, najblaže rečeno, oduševilo.

-Bitno je i drago mi je da vam je svima prijalo, da ste se proveli dobro večeras ovdje, da zahvalim kuharima Kreši koji je "pristao" na sve na to  i ukomponirao, također i Bojanu koji prekrasno kuha i kuha sa srcem, o njima će se tek čuti. Naravno veliko i puno hvala svima koji su me u ovome podržali-kazala je, vidno umorna nakon gotovo cjelodnevnog kuhanja, ali sretna i zadovoljna na kraju toga događaja Jozefina Birindžić.