Naslovna / Vijesti / Jesenski Sajam poslova 16. studenog u Slavonskom Brodu!

SAJMOVI I PRIREDBE

Jesenski Sajam poslova 16. studenog u Slavonskom Brodu!

Kroz Sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje potiče direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika te potiče na aktivno traženje posla.

Jesenski Sajam poslova 16. studenog u Slavonskom Brodu!
035portal
  • 2017-10-11 13:29:00

Hrvatski zavod za zapošljavanje već tradicionalno svake godine organizira Sajmove poslova koji se održavaju u dva ciklusa – proljetni i jesenski. Tako će se u Slavonskom Brodu, sajam poslova održati 16. studenog 2017. godine u Športskoj dvorani Brod na adresi Eugena Kumičića bb. Kroz Sajmove poslova Hrvatski zavod za zapošljavanje potiče direktni kontakt između poslodavaca i potencijalnih radnika, potiče na aktivnost u traženju posla, omogućava partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada. Na jednom mjestu posjetitelji imaju priliku upoznati se s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koji poslodavci traže od budućih radnika. U okviru Sajmova poslova organizirati će se okrugli stolovi, radionice, forumi, tribine, prezentacije na kojima će sudjelovati predstavnici Zavoda, poslodavci i posjetitelji.

Sajam poslova organizira se u suradnji s lokalnom zajednicom – Hrvatskom udrugom poslodavaca, Hrvatskom gospodarskom komorom, Hrvatskom obrtničkom komorom, predstavnicima lokalne vlasti – županija i gradova, Razvojnom agencijom, institucijama za obrazovanje odraslih i slično, tj. sa svima onima koji utječu na razvoj tržišta rada i koji mogu pridonijeti što boljoj realizaciji ciljeva ove manifestacije.

Pozivamo nezaposlene osobe, poslodavce, učenike, maturante, studente i sve koji su zainteresirani za aktivno uključivanje na tržište rada da posjete Sajam.