Naslovna / Parlamentarni izbori / Dani poslova HZZ-a: Prilika za karijeru i razmjenu iskustava

POSAO

Dani poslova HZZ-a: Prilika za karijeru i razmjenu iskustava

Dani poslova HZZ-a: Prilika za karijeru i razmjenu iskustava
Portal035
  • 2024-02-06 12:00:21

U organizaciji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područnog ureda Slavonski Brod, najavljeni su Dani poslova koji će se održati 16. veljače 2024. godine. Ovaj događaj bit će smješten u prostorijama Udruge HVIDRA u Slavonskom Brodu, na adresi Stjepana Marijanovića 2, te će trajati od 11:00 do 13:30 sati. Cilj ovog događaja je okupiti poslodavce i nezaposlene osobe, učenike završnih razreda srednjih škola, studente i sve ostale zainteresirane, kako bi se predstavila raznolika radna mjesta i pružile mogućnosti za razvoj karijere. U sklopu događaja, od 11:00 do 13:30 sati, posjetitelji će imati priliku: 
  • Upoznati se s poslodavcima na njihovim štandovima,

  • Pregledati prezentacije praktičnih radova učenika završnih razreda srednjih škola iz područja turizma i ugostiteljstva,

  • Informirati se o ulozi učeničkog i studentskog servisa u zapošljavanju učenika i studenata,

  • Razgovarati s nezaposlenim osobama koje imaju dugogodišnje radno iskustvo u sezoni na moru te čuti njihova iskustva i savjete. Među poslodavcima koji će biti prisutni na događaju su: Valamar Riviera, Imperial Riviera, Amadria Park, Le Meridien Lav Split, Jadran d.d. Crikvenica, Plava Laguna, Sunce Hoteli d.d., Maistra Hospitality Group, Uragan dance & entertainment, Zračna luka Dubrovnik, EMPWR društvo s ograničenom odgovornošću za proizvodnju te Đuro Đaković Montaža d.o.o. Dani poslova HZZ-a obećavaju biti prilika za korisnu interakciju između potencijalnih poslodavaca i budućih zaposlenika te pružanje vrijednih informacija i mogućnosti za sve sudionike.