Naslovna / Parlamentarni izbori / Yahoo ima novu aplikaciju za dopisivanje!

ZABAVA

Yahoo ima novu aplikaciju za dopisivanje!

Yahoo Messenger omogućuje razmjenu fotografija, gifova, grupno dopisivanje..

Yahoo ima novu aplikaciju za dopisivanje!
035portal
  • 2015-12-10 07:59:41

Jedan od definitivno najraširenijih oblika današnje komunikacije je dopisivanje. Ne toliko putem SMS-a, koliko putem raznih aplikacija za dopisvanje poput Whatsappa i Vibera koji dobivaju konkurenciju od strane Yahoo-a!


Yahoo je svoju platformu za dopisivanje lansirao još 1998. godine, ali je tek sada izbacio mobilnu Yahoo Messenger aplikaciju koja je dostupna za Android i iOS platforme, a "pokupila" je sve najbolje od svojih suparnika poput poruka po uzoru na Snapchat koje nakon nekog vremena nestanu. Tu su i dupna dopisivanja kakva smo vidjeli na Viberu i Whatsappu, a moguća je i razmjena fotografija i gifova.

Korisnici računala mogu posjetiti i službenu stranicu te se dopisivati putem računala, a tim koji je kreirao aplikaciju dodaje da će se poruke automatski sinkronizirati između različitih platformi.


Iako će mnogi reći kako je Yahoo zakasnio s izbacivanjem aplikacije za dopisivanje, to ne znači da će njihov Messenger biti fijasko jer još uvijek veliki broj ljudi koji koristi Yahoo servise.

Sretno im bilo!