Naslovna / Parlamentarni izbori / U tijeku upis djece u gradske vrtiće

ŠKOLA

U tijeku upis djece u gradske vrtiće

U tijeku upis djece u gradske vrtiće
Portal035
  • 2024-04-18 09:58:53

Zahtjevi za upis te za nastavak korištenja usluga dječjeg vrtića za pedagošku 2024./2025. godinu provodit će se elektronički do 30. travnja 2024. godine. Tako roditelji koristeći internetski pristup (https://upisi-djecji-vrtici-sb.com.hr/) mogu podnijeti prijavu ispunjavanjem traženih podataka te prilaganjem potrebne dokumentacije. Nakon uspješno podnesenog Zahtjeva roditelji će na e-adresu zaprimiti obavijest sa zaporkom dodijeljenom njihovom djetetu. Ako roditelji ne mogu sami prijaviti dijete, mogu se javiti u Upravu (Naselje A. Hebranga 11/1, Slavonski Brod) od 8 do 10:30 svaki radni dan.  OVDJE je moguće pregledati kriterije za upis u dječji vrtić, kao i popis potrebne dokumentacije za upis te za nastavak korištenja usluga.Obavljat će se upis djece za:
  • Dječji vrtić „Ivana Brlić-Mažuranić“ i područne odjele: „Hlapić“, „Pčelica“, „Seka i braco“, „Trnoružica“, „Kosjenka“, „Radost“, „Stribor“, „Maslačak“, „Tintilinić“ te

  • Dječji vrtić „Potjeh“: dječji vrtić „Potjeh“ te područne odjele „Gita“ i „Palunko“.

  •  Rezultati upisa bit će javno objavljeni na stranici uprave dječjih vrtića „Ivana Brlić-Mažuranić“ i „Potjeh“ najkasnije do 16. svibnja 2024. godine. Odgovore na eventualne upite roditelji mogu dobiti i pozivom na telefonski broj Uprave (035 267 114).