Naslovna / Informacije i vijesti / Božićna čarolija stiže i u Bukovlje

DOGAđANJA

Božićna čarolija stiže i u Bukovlje

Božićna čarolija stiže i u Bukovlje
Portal035
  • 2023-12-01 20:00:21

Adventsko razdoblje u Bukovlju oduvijek je bilo obilježeno čarolijom, zajedništvom i veseljem,a ovogodišnji adventski program donosi niz događaja koji će obogatiti duh blagdana i razveseliti sve posjetitelje. Svečana dvorana Bukovlje postat će epicentar adventske čarolije od 14. do 16. prosinca 2023., pružajući nezaboravno iskustvo za sve generacije.

 

Već 14. prosinca započinje slavlje uz Božićni koncert Brodskog Tamburaškog orkestra s početkom u 19:30 sati. Ova glazbena poslastica bit će prilika za uživanje u predivnim notama tradicionalne glazbe koja će zagrijati srca svih prisutnih.

 

Nastavljajući s veselim tonovima, 15. prosinca u 18:00 sati na rasporedu je predstava za djecu pod nazivom "Božićni popis ili sve po spisku", izvedena od strane kazališne družine IBM. Djeca će imati priliku uživati u ovoj zabavnoj predstavi, a poseban trenutak bit će dolazak Djeda Božićnjaka i podjela poklona. Nakon toga, atmosferu će dodatno zagrijati zabava i ples uz DJ Alena, pružajući svima nezaboravno iskustvo.

 

Dan kasnije, 16. prosinca, program se nastavlja u istom tonu s zabavom i plesom uz TS Zdenac od 18:00 sati, praćeno koncertom Indire Forza u 20:30 sati. Njezina glazba dodatno će obogatiti atmosferu, ostavljajući neizbrisiv dojam, dok će TS Zdenac nastaviti s veseljem i ritmom.

 

- Pozivamo sve posjetitelje da puste brige iza sebe, razvuku osmijeh na rumene obraze te se prepuste blagdanskom ugođaju koji će obaviti svaki kutak Svečane dvorane Bukovlje. Ova prilika za zajedništvo, radost i veselje definitivno će stvoriti nezaboravne uspomene za sve koji se pridruže ovom divnom događaju. Advent u Bukovlju ove godine donosi nezaboravnu zabavu i toplinu koja grije srca, poručuju organizatori.