Naslovna / Informacije i vijesti / Sikirevci: Baka Viktorija proslavila 100. rođendan

PRIčE

Sikirevci: Baka Viktorija proslavila 100. rođendan

Sikirevci: Baka Viktorija proslavila 100. rođendan
Portal035
  • 2023-11-10 15:00:03

Jučer, na poseban dan, članovi Općine i Sindikata umirovljenika Hrvatske, podružnice Sikirevci, su se okupili kako bi proslavili 100. rođendan gospođe Viktorije Tresk, trenutno najstarije mještanke općine Sikirevci. 

 

- Gospođa Viktorija je simbol mudrosti i života ispunjenog bogatstvom iskustava. Njezina stoljetna mudrost svijetli poput zvijezde u zajednici te je njezin rođendan bio prilika da se odaju priznanja za sve što je dala i što predstavlja za svoje mještane.S njezinim stoljetnim iskustvom dolazi i nevjerojatna priča koju nosi sa sobom. Njezina životna priča je poput dragocjenog blaga, puna uspona i padova, ispunjena trenucima koji su oblikovali povijest ovog mjesta. Njezina prisutnost i prisutnost onih koji su došli proslaviti ovaj veliki dan bila je prilika za dijeljenje sjećanja i učenje iz njezinih bogatih iskustava, izjavili su čestitari okupljeni u domu gospođe Tresk.

 

Ovim činom slavljenici je poslana poruka ispunjena ljubavlju, poštovanjem i najtoplijim željama. Njezinoj vitalnosti i životnoj energiji pridružile su se i riječi zahvalnosti i želje za još mnogo godina života. S nadom da se ponovno okupe iduće godine, jučerašnji posjet bio je i obećanje novih susreta i zajedničkih trenutaka koji će se nastaviti.