Naslovna / Informacije i vijesti / Je li ovo prvo jet set vjenčanje u Slavonskom Brodu? Sretno mladenci!

PRIčE

Je li ovo prvo jet set vjenčanje u Slavonskom Brodu? Sretno mladenci!

Je li ovo prvo jet set vjenčanje u Slavonskom Brodu? Sretno mladenci!
Portal035
  • 2023-04-23 17:12:00

 

U Slavonskom Brodu jučer su se na vječnu ljubav i vjernost pred nekoliko stotina uzvanika zakleli Martina Ravlić, direktorica tvrtke Slavonija DI i njen odabranik, renomirani poduzetnik Darko Marijanović. Iako rođena Đakovčanka, Ravlić već godinama živi i radi u Slavonskom Brodu, gdje namjerava i ostati sa svojom obitelji. Mladoženja je pak porijeklom iz Kotor- Varoši, ali također mu je prebivalište već neko vrijeme u Brodu.

 

Bilo je to pravo jet- set vjenčanje, o čemu svjedoče i mnogobrojne objave oduševljenih uzvanika na društvenim mrežama, a od kojih smo izdvojili one najzanimljivije. Mladenci, kojima je ovo drugi brak, nisu štedjeli, stoga su gosti uživali u raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, potocima vina i šampanjca, ali i dobroj zabavi. Da se vodilo računa o svakoj sitnici svjedoče i zahvalnice, jelovnici i dekoracije ukrašeni inicijalima mladenaca u crnoj i zlatnoj boji, photo booth, personalizirane čokoladice i brojni drugi detalji.

 

Okupljanje gostiju i razmjena zavjeta odvili su se nadomak Broda na imanju MIDL events gdje je goste, uz neizostavne tamburaše, zabavljao i Petar Grašo. Grašo je mladencima otpjevao pjesmu „Ako te pitaju” čak dva puta- jednom za vrijeme svadbene ceremonije, a drugi puta su uz istu melodiju sretni mladenci zaplesali svoj prvi bračni ples. Mlada je blistala u vjenčanici s potpisom Matije Vuice u bijeloj boji, nadopunjenoj buketom i ukrasom za kosu načinjenima od perja, a mladoženja je bio podjednako elegantan u trodijelnom crnom odijelu. Dirljivu razmjenu zavjeta pred matičarom zapečatili su poljupcem i puštanjem bijelih golubica.

 

Svadbena večera u više slijedova održana je u svečanoj dvorani „Avia” u Velikoj, gdje je već odličnu atmosferu do usijanja dovela Lepa Brena uz pratnju Marcipan benda. Uzvanike su još zabavljale i trbušne plesačice, a upriličen je i vatromet nakon kojeg je vesela zabava uz romske glazbenike i pjevačice nastavljena sve do zore.

 

Djelić atmosfere možete pogledati u galeriji fotografija i videozapisu sa Instagram profila tvrtke Exclusive Events CRO koja je bila zaslužna za organizaciju ovog luksuznog vjenčanja.

 

foto,video: Facebook, Instagram