Naslovna / Vijesti / Što bi EU mogla učiniti za mlade? Podijelite svoj videoprijedlog!

UDRUGE

Što bi EU mogla učiniti za mlade? Podijelite svoj videoprijedlog!

Europe Direct

Što bi EU mogla učiniti za mlade? Podijelite svoj videoprijedlog!
Nikolina Martinovic
  • 2022-01-09 20:00:59

Povodom #Europskagodinamladih – 2022., pozivamo mlade da podijele videoprijedloge svoga viđenja što bi EU mogla učiniti za mlade kako bi podržala njihov osobni, društveni i profesionalni razvoj u zelenijoj, digitalnijoj i uključivijoj Europskoj uniji.- poručuju iz Europe Direct.

 

Svoje prijedloge (broj nije ograničen) iznesite u kratkom videu od 30 do 60 sekundi. Video je potrebno objaviti na osobnom Facebook računu ili Instagramu, u naslovu opisati sadržaj svog videa te ga poslati na e-mail info.edsb@gmail.com. Objavu videa je potrebno označiti hashtagom #EuropeanYearOfYouth. Video bi trebao dati prikaz vaših želja u pogledu obrazovanja, osposobljavanja, učenja i zapošljavanja te građanskog i političkog sudjelovanja / prilika za mlade. Osvrnite se i na utjecaje različitih globalnih izazova - klimatskih promjena, digitalne i zelene transformacije, demografske tranzicije i svih drugih izazova s kojima se susrećete te iznesite ideje i prijedloge koje imate za budućnost.Natječaj je otvoren do 25. veljače 2022.

 

Pobjednik je jedan, a bit će nagrađeno 10 najboljih videa

Nagrade će biti inspirativne i korisne  za razvoj vašeg videostvaralaštva i 10 najboljih videa postavljenih na YouTube kanal Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj i Europe Directa Slavonski Brod!

PRETHODNA VIJEST

300 novih slučajeva

SLIJEDEĆA VIJEST

218 novih, bez preminulih