Naslovna / Parlamentarni izbori / Poziv budućim policajcima

SERVISNE INFORMACIJE

Poziv budućim policajcima

Provjera zdravstvene sposobnosti

Poziv budućim policajcima
035portal
  • 2021-08-12 12:00:53

Poziv na provjeru zdravstvene sposobnosti za dio kandidata / kandidatkinja za upis u program srednjoškoloskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac / policajka u 2021. / 2022. godiniZdravstveni pregledi provodit će se od 16. do 31. kolovoza 2021. godine.

Na temelju selekcijsko – razredbenog postupka, a nakon provjere osobne dostojnosti za obavljanje policijske službe poziva se na zdravstveni pregled dio kandidata / kandidatkinja koji su zadovoljili na testiranjima.KANDIDATI SU NA ZDRAVSTVENI PREGLED DUŽNI PRISTUPITI SA ZAŠTITNIM MASKAMAKandidati moraju doći u Dom zdravlja MUP-a, Zagreb, Šarengradska 3, Medicina rada (II. kat – soba 203) u 7.00 sati – natašte te sa sobom ponijeti osobnu iskaznicu i potvrdu izabranog liječnika.

Ukoliko kandidat nosi leće, ne smije ih nositi tri dana prije liječničkog pregleda te na pregled doći bez njih.Prije dolaska na utvrđivanje zdravstvene sposobnosti, kandidati moraju od svog izabranog liječnika opće prakse pribaviti potvrdu da nisu bolovali i da ne boluju od psihičkih i kroničnih tjelesnih bolesti. Ukoliko su bolovali od naprijed navedenih bolesti, moraju donijeti kompletnu medicinsku dokumentaciju iz koje će biti razvidan tijek i način liječenja bolesti.Ako kandidati imaju bilo kakve tegobe slične simptomima COVID-19 virusa/ili su u samoizolaciji trebaju odgoditi pregled.Kandidat / kandidatkinja koji se ne odazove pozivu na zdravstveni pregled bit će isključen iz natječajnog postupka.

Više na MUP.hr