Naslovna / Vijesti / Podržite Nikolinu u izboru za Miss Economic World

ZABAVA

Podržite Nikolinu u izboru za Miss Economic World

Novogradiščanka trenutno trećeplasirana

Podržite Nikolinu u izboru za Miss Economic World
035portal
  • 2021-07-31 11:08:53

Miss Economic World je veza s influencerima iz cijelog svijeta, kulturna olimpijada među svim zemljama i odavanje priznanja mladim umjetnicama koje podržavaju svjetsku ekonomiju.

Organizator ovog izbora ljepote je  Superstar Art Foundation, a konačna nagrada je Superstar Contribution Award – Miss Economic Award. Izbor za Miss Economic World organizira Superstar Art Foundation, dobrotvorna neprofitna organizacija sa uredom u Rockfeller Plazi u New Yorku.

Na natjecanju sudjeluje i Novogradiščanka Nikolina Milak.

Ovo je prvi put da se predstavnice Hrvatske natječu za Miss Economic World, a Nikolina je zapravo jedna od dvije natjecateljice iz naše zemlje koje će se pojaviti na ovom izboru. Nikolina Milak(29), rodom iz Nove Gradiške, studentica je Pravnog fakulteta u Osijeku, a može se i pohvaliti završenom školom ljepote “Ministry of Beauty”, u kojoj je stekla zvanje profesionalne šminkerice pod vodstvom cijenjenih Borisa Čavline i Silve Stojanović. Od jezika govori engleski i njemački, dok su joj hobiji trčanje, biciklizam i yoga.

Cilj joj je još više uspjeti u svijetu mode i ljepote, a jedan od snova postati brand ambassador jedne od prestiznih kozmetickih kuća. Za one koji još nisu, pregledajte video talent kako bi mogli dati svoj glas lajkom ili komentarom ispod videa.

-” Naše natjecanje se privodi kraju, znati će se koja djevojka dobiva titulu “Miss Economic World 2021″! Dva mjeseca su iza nas, bilo je puno izazova, obaveza, angažmana od svih nas koji smo u timu… Mogu reći da sam dala 100% sebe i zaista se pravedno natjecala, na 2 mjeseca sam se potpuno isključila od svega ostaloga da bih se mogla posvetiti natjecanju! Nadam se da će se moj trud isplatiti.” – kaže Nikolina.

 

izvor: Radio NG

https://radiong.hr/podrzite-novogradiscanku-nikolinu-milak-u-finalu-miss-economic-world-2/?fbclid=IwAR1Zb85-dqDGs5bqybJMwUTsdexrsTgrNCoc7cnkLB_Ef5QWX-yXN4wWk44