Već četrnaestu godinu za redom u Slavonskom Brodu održava se Memorijal Krešo Blažević „Ostat ću mlad“. U petak i subotu (25. i 26. lipnja 2021. godine) svi građani mogu posjetiti manifestaciju i sudjelovati u programu priređenom u čast slavljenja mladosti.

Tako u petak, 21. lipnja, u sklopu „Brodskog glazbenog ljeta“, na platou ispred Kazališno-koncertne dvorane „Ivana Brlić-Mažuranić“, građani mogu uživati u akustično-električnim izvedbama raznih glazbenih sastava (Curino cvijeće, Noire, Brodsky Blues Band, Branko Bogunović Pif, Chosque & Rille, Petar, Adrijana, Željko, Branka, Saša, Slatkice & prijatelji). Istoga dana u 19,30 sati održat će se otvaranje izložbe „Anima Pop Art“ autora Gorana Bijelića, Mladena Lovrića i Miroslava Pišonića. 

U subotu, 26. lipnja 2021. godine u Velikoj dvorani Centra mladih od 11 sati održat će se gitaristička radionica pod vodstvom Branka Bogunovića Pifa, a od 14 sati i filmska radionica pod vodstvom Davora Šišmanovića. 

Memorijal Krešo Blažević „Ostat ću mlad“ i ove će godine priređenim programom okupiti  Brođane uz glazbene večeri i zanimljiva događanja, a Grad Slavonski Brod kao jedan od suorganizatora poziva sve građane da ovoga vikenda posjete manifestaciju i dobro zabave uz zanimljive sadržaje.  

Detaljnije informacije o programu možete vidjeti na plakatu.