Naslovna / Vijesti / Najbolji dječji crtići na temu Uskrsa

ZABAVA

Najbolji dječji crtići na temu Uskrsa

Uskrsni crtići na zanimljiv i djeci blizak način ‘pretresaju’ sve radosti ovog blagdana

Najbolji dječji crtići na temu Uskrsa
  • 2021-04-04 12:08:10

Bliži nam se Uskrs, a osim niza aktivnosti koje možete raditi sa svojim najmlađima, od izrade dekoracija, bojanja jaja i čitanja slikovnica, tu je i gledanje crtića. Da, crtići su izvrstan način za upoznavanje ovog blagdana i njegovih običaja. Evo koje vm preporučujemo:

Šašavi zečevi

Dovoljno je reći da se radi o djelu Walta Disneya. U crtiću nema riječi, pa je prilagođeniji mlađoj djeci i na zanimljiv način prikazuje sve uskrsne običaje.

Rođenje Isusovo (Biblijske priče)

Poučna priča o Isusovu rođenju prilagođena mlađoj generaciji u trajanju od 45 minuta. S obzirom na temu, dužinu crtića i količinu informacija, prilagođen je starijoj djeci, od šest godina na više.

It’s the Easter Beagle, Charlie Brown

Kultni Charlie Brown i Snoopy, ovog puta u uskrsnoj akciji, koja uključuje kupovinu i bojanje jaja. Prisjetite se s djecom svojih omiljenih junaka.

Peppa Pig – proljeće

U mnoštvu epizoda omiljene male prasice krije s ei ona o “lovu na uskrsna jaja”. Obožavatelji popularne Peppe i njezinih prijatelja će ovdje svakako doći na svoje. 

Teletubbies – bojanje uskrsnih jaja

Tko ne voli Teletubbiese, neka slobodno preskoči, ostali mogu uživati u 25 minuta uskrsnog doživljaja s posve malom djecom jer većinom ona mogu ‘prožvakati’ ovu veselu ekipu.

Maša i Medvjed: Sretan Uskrs

Gdje je Maša, tu ne može biti dosadno. A osebujna djevojčica Uskrs će obilježiti na sebi svojstven način. Kakve je zgode i nezgode ovog puta doživjela, otkrit ćete najbolje sami. 

Bug’s Bunny’s Easter Funnies 

Klasični Looney Tones, pa otprilike možete znati što vaš očekuje – puno zabave i akcije na uskrsni način.

The first easter Rabbit

Ovo je priča o plišanom zecu kojem je udahnut život radi vrlo posebnog posla koji mora obaviti. Naime, zeko se mora uputiti u uskrsnu dolinu i dostaviti djeci poslastice, no imat će nekoliko neprilika na svom putu..

The great Easter egg hunt

Skupina igračaka kreće u pohod na lijek, koji će izliječiti dječaka Petera, njihovog vlasnika, kako bi zdrav dočekao Uskrs. Topla i zabavna priča.

Uskršnji zec dolazi u grad

Prijatelji Sunny i Bunny smišljaju cijeli niz uskrsnih tradicija, samo kako bi malo oraspoložili i podigli na noge mrzovoljne stanovnike svoga grada. Jesu li uspjeli?

Uskršnji dan: Vlak za recikliranje 

Ekološki nastrojen crtić za najmlađe o vlakiću Troyu koji kreće provesti Uskrs na plaži. No, plaža je puna smeća i Troy se baca na čišćenje…