Stanari Slavonije II su se u više navrata žalili na problem uzurpacije zelene površine, a sada skreću pozornost kako će neodgovorni pojedinci svojim ponašanjem uništiti odbojkaško igralište. Tekst maila stanara Slavonije II prenosimo u cijelosti:

Već sam slao slike na temu uništavanja zelene površine, ali ovo prevršava svaku mjeru. Nakon otvorenja kružnog toka u Gundulićevoj ulici, pojedinci, i to uvijek isti, dali su si za pravo da parkiraju vozila gdje im to najviše odgovara. Tako šalju poruku susjedima " mi možemo, a Vas ko j...".
Na tom travnjaku je postavljeno odbojkaško igralište, gdje se odbojka igra zadnjih 30 godina, ali ako se ovako uzurpatori prostora nastave parkirati, a već su napravili kolotrage, neće se moći igrati odbojka jer su valjda važniji auti da budu što bliže ulazu.
Ako se već nekom inate zbog nemogućnosti parkiranja u Gundulićevoj, inate se susjedima koji za to nisu krivi.
Zašto komunalni redari ne prođu i ovim dijelom grada?
Ako ne postoji drugo rješenje( ima naravno, na 20 metara postoje dva parkirališta), možda sa postavljanjem betonskih blokova riješimo da nam se djeca ne moraju igrati na ZELENOJ površini između automobila.

Lijepi pozdrav,

Stanar Slavonije II