Naslovna / Vijesti / UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ: Psiću odsjekli šapu, pokušao se sakriti u dvorištu, mještani ga pretukli

KUćNI LJUBIMCI

UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ: Psiću odsjekli šapu, pokušao se sakriti u dvorištu, mještani ga pretukli

Kakvi smo mi to ljudi?

UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ: Psiću odsjekli šapu, pokušao se sakriti u dvorištu, mještani ga pretukli
035portal
  • 2017-07-29 07:51:08

VOLONTERKA Udruge za zaštitu životinja Veselo Dvorište iz Slavonskog Broda Darija Debeljak u petak prijepodne zaprimila je dojavu da je netko psiću manjeg rasta odsjekao prednju šapu. Nesretni psić pokušao se sakriti u dvorište, nakon čega su ga mještani pretukli.Sve se to dogodilo u selu Klokočevik, 20-ak kilometara od Slavonskog Broda.  

Čim je čula za ovaj slučaj sjela je u automobil i otišla pomoći psu. Na Facebooku je objavila i snimku prestravljenog psića kako očajnički laje i cvili, skriven u grmlju.Odvezla je psa u Osijek na pregled kod veterinara.

 Molimo vas da nam pomognete za pokrivanje racuna ovog malenog ,vec smo u dugu 7000 kn a dolazi nam i redovno cijepljenje dvoristana koje cemo morati platiti oko 9000 kn. 

“Upravo smo se vratili kuci, Lucky je ostao u stacionaru ambulante u Osijeku. Dok smo bili tamo prvo mu je dan sedalin s obzirom da nas je sve htio ugristi zbog ogromnih bolova koje trpi ( Kad se malo primirio dali su mu anesteziju), izvagan je ima 16,3 kg. Cip nema, napravljena je analiza krvi i stavljena mu je braonila. Doktor nas je sada nazvao, kaze da je rana svakako nije svjeza, ili je od jakog udarca necim ili mu je automobil presao preko sape. Za sada, do ponedjeljka ostaje na antibioticima jer je bakterija usla u ranu i rana je upaljena. Sutra ujutro se cujemo sa veterinarom pa cemo napisati nove info. Napravljen mu je i rengen obje kosti su polomljene međutim ima nesto malo osjeta u sapi. Vet ce dati sve od sebe da ju pokusa spasiti, amputacija je zadnja opcija Veselo dvorište, Slav.Brod, iban: HR1324840081107562217 , Swift: RZBHHR2X”, izvjestila je na Facebooku volonterka.

Izvor: Radio Nova Gradiška

Foto: Facebook