Naslovna / Parlamentarni izbori / Gabrijela Crnjac skinula 54,7 kilograma u showu "Život na vagi" i osvojila 50 tisuća kuna!

ZABAVA

Gabrijela Crnjac skinula 54,7 kilograma u showu "Život na vagi" i osvojila 50 tisuća kuna!

Brođanka je ostala više nego ugodno iznenađena kada je saznala da je upravo ona ta koja je osvojila utješnu nagradu od 50 tisuća kuna!

Gabrijela Crnjac skinula 54,7 kilograma u showu "Život na vagi" i osvojila 50 tisuća kuna!
035portal
  • 2017-05-07 08:17:41

Prvi pobjednik hrvatske inačice showa "Biggest loser", odnosno "Života na vagi" je Splićanin, teniski trener, Ivan Krolo koji je postao bogatiji za 150 tisuća kuna! 'Pobjedu sam očekivao od samog ulaska u kuću ali na što ću potrošiti nagradu još uvijek ne znam, iako razmišljam da možda otvorim fitness centar ili nešto slično', otkrio je presretni Krolo, piše tabloid.rtl.hr.


Iako nije ušla u finale, Gabrijela Crnjac također je ostala više nego ugodno iznenađena kada joj je voditeljica Marijana Batinić otkrila da je upravo ona ta koja je osvojila utješnu nagradu od 50 tisuća kuna!


'Sretna sam rezultatom i pola nagrade ću dati svojima, pola ću uložiti u sebe jer ću doći na neko vrijeme živjeti u Zagreb i trenirati. 'Život na vagi' je u potpunosti promijenio moj život i ne žalim ni sekunde što sam se prijavila', kazala je Gabi.


Gabi je u kuću zakoračila sa 183,7 kila, a u Jadran filmu se pojavila sa 129. Skinula je 54,7 kilograma, odnosno čak 29,8% tjelesne mase, a Marijana ju je pohvalila, jer je za razliku od prijašnjih emisija, gdje je ruke uvijek držala na trbuhu, sada ponosno držala iza leđa.


Foto: RTL