Naslovna / Informacije i vijesti / Agenti dobrote proslavili treći rođendan

INFORMACIJE I VIJESTI

Agenti dobrote proslavili treći rođendan

Agenti dobrote proslavili treći rođendan
Portal035
  • 2023-11-29 16:00:04

SLAVONSKI BROD (TU) – Volonterski klub “Agenti dobrote” koji djeluje u sklopu SKAC-a Slavonski Brod proslavio je u subotu 25. studenoga 2023. svoj treći rođendan. Proslava je započela  misnim slavljem koje je predvodio Robert Farkaš, studentski kapelan u Slavonskom Brodu i župnik brodske župe sv. Leopolda Mandića.

 

Kapelan Farkaš zahvalio je volonterima na njihovom trudu s kojim su kroz sve tri godine uspješno odradili brojne akcije, a posebno je im je zahvalio na ljubavi s kojom to neumorno čine  na dobro svojih bližnji i Bogu na slavu.

 

Odradili su ti mladi vrijedni ljudi ove godine 41 volontersku akciju u kojoj su na razne načine pomagali sugrađanima na margini društva te su 29 puta obilazili potrebite s donacijama u hrani, odjeći, kućanskim aparatima. S najviše volonterskih sati istaknuli su se Filip Turina i Izabela Vidaković, a priznanje za volontere godine u Agentima dobrote za 2023. godinu uručio im je voditelj volonterskog kluba Denis Stehlik.

 

„Zahvalni smo Bogu da možemo biti njegova produžena ruka i činiti dobra djela  koja su itekako važna uz našu vjeru. Ljubav kojom smo ljubljeni od Boga i kojom smo prožeti nosimo bližnjima kroz nama male akcije, a potrebitima tako velike. Radujemo se kad možemo podijeliti s njima svoje talente koje smo besplatno primili pa ih besplatno i darujemo”, istaknuo je voditelj Stehnik. Večer su nastavili zajedničkim druženjem u SKAC klubu. B. Lukačević