Naslovna / Informacije i vijesti / Velike pobjede Brođana u 1. hrvatskoj boksačkoj ligi

BORILAčKI SPORTOVI

Velike pobjede Brođana u 1. hrvatskoj boksačkoj ligi

4. kolo HBL održano u Zagrebu

Velike pobjede Brođana u 1. hrvatskoj boksačkoj ligi
Portal035
  • 2021-09-13 18:00:00

Sjajna atmosfera i odlični mečevi u 4. kolu Hrvatske boksačke lige ovog vikenda u Zagrebu.                   

Borbe su se održale  na otvorenom u organizaciji BK Gladijatora na Jarunu, nastupilo je 110 boksača i boksačica iz 37 klubova.

Boksački klub Brod nastupio je sa 8 boksača:   Kadeti: Dominik Raguž u kategoriji 40kg, Juraj Tutundzić u kategoriji 63kg, Ivan Jukić u kategoriji 75kg, kadetkinja: Ana Jukičić u kategoriji 52kg. Junior Marko Karlović u kategoriji 70kg.       

 Seniori: Marko Pudić u kategoriji 63.5 kg, Gabrijel Veočič u kategoriji 75kg i Antonio Ivanković u kategoriji 86kg.                                                             

Pet  pobjeda i vrijedne bodove za boksački klub Brod su ostvarili: Dominik Raguž protiv Tristala Talan iz Zagreba, Juraj Tutundzić protiv Antuna Lugomera iz bk Roni, Ivan Jukičić protiv Tina Pavičića iz Gracijana Pozega, junior  Marko Karlović pobjeđuje Jana Klavira iz Arene i nas seniorski reprezentativac Gabrijel Veočič prekidom u prvoj rundi pobjeđuje Josipa Lovrića iz bk Marijan Split. Dok je Ana Jukičić u svom prvom nastupu,  se hrabro borila protiv drzavne prvakinje Gabrijele Venci iz Koprivnice, Marko Pudić u izjednačenoj borbi gubi od Pulsko boksača Patrika Licula, a Antonio Ivanković gubi meč od Roka Anđeli iz Metalca Zagreb.

Treneri Mario Jukičić i Pero Veočič su zadovoljni rezultatom svojih boksača, odlični su bili reprezentativci Hrvatske Dominik Raguz i Gabrijel Veočić, a uočen je i veliki napredak kadeta Ivana Jukičića, koje u stopu prate Marko Karlović i Juraj Tutundzić.