Naslovna / Informacije i vijesti / Uz Flixbus do Minhena za 34 Eura

TVRTKE

Uz Flixbus do Minhena za 34 Eura

Putnici svoje karte mogu kupovati i na prodajnim mjestima te jednom od 1000 kioska Tiska.

Uz Flixbus do Minhena za 34 Eura
035portal
  • 2017-02-03 17:57:00

Planira li se putovanje unaprijed, može se uštedjeti i do nekoliko stotina kuna samo na prijevozu. Ako je upravo u veljači ljubavno ili karnevalsko putovanje na popisu želja za ovu godinu, u ovom trenutku zahvaljujući mrežnom planiranju FlixBusa, gradovi Osijek, Vukovar, Vinkovci i Slavonski Brod povezani su s preko 80 destinacija diljem Europe. Tako iz Slavonije do Pariza možete stići za 67€, a ako ste ljubitelj njemačkih gradova ili jednostavno želite u posjetu prijateljima i rodbini, München je dostupan za 34€, a Berlin za 53€. Mogućnosti za putovanja su mnogobrojne, a sve ih lako možete provjeriti i na ovom linku.
Višesatne vožnje putnici mogu iskoristiti kvalitetno besplatnim surfanjem, slušanjem vlastite glazbe uz utičnice pored sjedala koje brinu o bateriji vaših gadgeta ili udobnim spavanjem zbog više prostora između sjedala. Alternativa ovim aktivnostima svakako mogu biti i razgovori s ostalim putnicima, a FlixBus je poznat upravo po različitim nacionalnostima koje se mogu sresti na jednom mjestu. Putnicima ovo daje priliku i za upoznavanje novih kultura i načina života diljem Europe.

Zeleno, pametno i dostupno putovanje za sve

Putnici svoja putovanja mogu vrlo lako isplanirati koristeći FlixBus mobilnu aplikaciju, koja im omogućuje pregled destinacija i kupovinu karata bilo kada i bilo gdje po najpovoljnijim cijenama, ali i informiranje o mogućim kašnjenjima ili pak obavijesti o posebnim ponudama i dodatnim popustima na putovanja.
Osim toga putnici svoje karte mogu kupovati i na prodajnim mjestima te jednom od 1000 kioska Tiska.

U 2016. godini svoja iskustva u putovanjima diljem zelene mreže razmijenilo je više od 60 milijuna putnika dok se do kraja ove godine očekuje gotovo 100 milijuna putnika od početaka FlixBus start-upa 2013. godine.

Izvor: Flixbus