Naslovna / Informacije i vijesti / Ustani i ostani: Veliki skup Domovinskog pokreta u Slavonskom Brodu

GRAD SLAVONSKI BROD

Ustani i ostani: Veliki skup Domovinskog pokreta u Slavonskom Brodu

Ustani i ostani: Veliki skup Domovinskog pokreta u Slavonskom Brodu
Portal035
  • 2023-06-01 08:00:00

- Hrvatska je danas zemlja velikih neostvarenih potencijala i nedoraslog vodstva. Da smo u Domovinski rat išli s ovakvim vodstvom države i ovakvom vlašću, danas ne bi bilo Hrvatske i situacije Domovinskog rata gdje nismo imali nikoga, ali smo imali sebe, svoju vjeru, svoj optimizam, svoju nadu- poručio je Ivan Penava, predsjednik Domovinskog pokreta uoči skupa u Slavonskom Brodu koji je najavljen za subotu, 03. lipnja na Korzu.

 

Iz Domovinskog Pokreta poručuju kako Hrvatska danas živi obrnutu stvarnost; udaljena od svog identiteta i pobjedničkog mentaliteta, ali i sa dalekosežnim negativnim demografskim posljedicama. U posljednjih dvanaest godina iselilo je 29 osoba više u odnosu na period petogodišnje velikosrpske agresije, odnosno njih čak 413 000, pojašnjavaju iz ove oporbene stranke. Upravo zbog velike stope migracija prema zemljama Zapadne Europe za skup pod nazivom „Ustani i ostani” izabran je Slavonski Brod.

 

Program počinje u 18:00 sati, a osim što će moći čuti više o politici Domovinskog Pokreta, Brođane će zabavljati Opća Opasnost, Tiho Orlić. Željko Pervan, Tram 11 i gost iznenađenja.

 

- Očuvanje kulture, jezika, vjere, tradicije i identiteta mora biti prioritet svakom hrvatskom čovjeku. Bez naroda nema ni Hrvatske. Hrvatsku ćemo voditi suvereno i ponosno - vodeći se nacionalnim interesima i načelom da su nam Hrvatska i hrvatski narod na prvom mjestu! Zemlja i ponos nisu na prodaju - USTANI I OSTANI!- poručuju iz DP-a.

 

Više pogledajte u sljedećem videu:  Ustani i ostani