Naslovna / Informacije i vijesti / Uspješan vikend rukometaša RK Brod

RUKOMET

Uspješan vikend rukometaša RK Brod

Bravo dečki!

Uspješan vikend rukometaša RK Brod
035portal
  • 2020-03-02 18:02:39

Ovaj vikend svi rukometaši RK Brod su bili jako aktivni. Prvo su utakmicu odigrali seniori (subota 29.2.2020.) u večernjim satima ugostili su rukometaše iz Valpova. Gosti iz Valpova su bili čvrst protivnik, a gledatelji su mogli uživati u atraktivnoj utakmici. Naši dečki su upisali pobjedu protiv konkurenata za gornji dio tablice. RK Brod – RK Valpovka Valpovo (14:10) 29:27, čestitke ekipi i stručnom stožeru.

Mlađi kadeti (2004/05) su u sklopku 1. HRMKL Istok odgođeni krug (zbog odlaska našeg Marka Bajana na Mediteranski turnir). Naši dečki bili su gosti u Našicama i odigrali utakmice protiv Nexe-a i Osijeka. Prva utakmica je bila neizvjesna i borbena, ali na kraju su dečki izgubili, zbog nedostatak koncentracije. Drugu utakmicu dečki su odigrali odlučnije i angažiranije i upisali pobjedu.
RK Nexe – RK Brod 24:18
RK Osijek – RK Brod 16:22.

Dječaci A (2006/07) su u sklopu 1.HRLDA otišli na gostovanje u Ivankovo i upisali obje pobjede protiv Ivankova i Spačve iz Vinkovaca.
Dečki su odigrali angažirano i odlučno.
RK Ivankovo – RK Brod 15:24
RK Spačva – RK Brod 16:17.

U subotu u dvorani OŠ Dragutin Tadijanović (Naselje A. Hebrang) svoje prve utakmice (prijateljske) odigrali su dječaci i djevojčice (2008 i mlađi) protiv vršnjaka iz Požege, D. Andrijavaca. Dečki su pobjedali vršnjake iz Požege, dok su djevojčice izgubile od vršnjakinja iz Požega, a pobjedili D. Andrijevce.

Uspiješan vikend za rukometaše Rukometnog kluba Brod. Čestitke igračima i stručnim stožerima!