Naslovna / Parlamentarni izbori / Tvrtka Hidromont darivala korisnike Kuće sretnih ciglica

DOGAđANJA

Tvrtka Hidromont darivala korisnike Kuće sretnih ciglica

Dio poklona djeca su sama birala

Tvrtka Hidromont darivala korisnike Kuće sretnih ciglica
035portal
  • 2017-12-23 08:55:33

Svaki od korisnika dobio je paket, a dio poklona su mogli birati i sami. Više o ovoj hvale vrijednoj akciji rekao nam je direktor tvrtke, Vjekoslav Galić - Kao firma smo odlučili na koncu vrlo uspješne godine za nas, da pomognemo onima kojima je to stvarno najpotrebnije. Pripremili smo po jedan poklon za svako dijete, plus jedan poklon prema želji djeteta, a štićenicima doma koji su stalno ovdje, dali smo i poklon u novcima.


Odlučili ste ispuniti i neke njihove želje – Da, znate, srce se kida kad doživite da dijete zaželi samo jedne čarape, mislim da tu ne treba ništa više reći. Išli smo kupovati i po željama, a kod onih skromnijih smo još popunili pakete dodatnim poklonima. Svaki je paket vrijedan minimalno 500 kuna.-


Recite nam nešto više o Hidomontu. Zanimljivo je da je to jedna od rijetkih firmi koja je preselila sjedište iz Zagreba u Slavonski Brod? - Vlasnik je tako odlučio, zato što je ovaj grad pravi rasadnik dobrih radnika. Bavimo se isključivo montažerskim poslovima, uglavnom radimo po zapadnoj Europi. Trenutno nas ima oko 280 u firmi i rezultati su više nego dobri - istaknuo je Galić.


Zahvaljujući gostima na vrijednim poklonima, Katarina Junačko, socijalna radnica u Kući sretnih ciglica je istaknula - Od srca se zahvaljujemo firmi Hidromont. Oduševili su djecu, jer uvijek je lijepo kada djeca sama mogu birati poklone i ono što im treba, tako da svaka im čast i veliko hvala.


Korisnici Kuće sretnih ciglica nisu skrivali oduševljenje poklonima. - Zaželimo sam čizme za zimu i to sam i dobio, jako su dobre i puno hvala - rekao je Patrik. Zadovoljan je i Mario Mitrović - Dobio sam gležnjače i slatkiše, baš ono što sam htio, super i hvala im puno.


A u ime svih korisnika gostima se zahvalila Elis - Zahvaljujemo svima iz Hidromonta na velikim i lijepim poklonima, u ime sve djece i poludnevnog boravka i organiziranog stanovanja i želimo im sretan i blagoslovljen Božić i uspješnu Novu godinu.-


Izvor: Radio Slavonija