Naslovna / Informacije i vijesti / Treba li se netko žrtvovati kako bi se riješila po život opasna Vesna?!

RADAR

Treba li se netko žrtvovati kako bi se riješila po život opasna Vesna?!

Jučer nas je dočekao, ali ne i iznenadio prizor sa stražnje strane nekadašnje popularne Vesne, danas rugla koje se nalazi u samom središtu grada.

Treba li se netko žrtvovati kako bi se riješila po život opasna Vesna?!
035portal
  • 2016-11-07 09:30:00

Jutros nas je dočekao, ali ne i iznenadio prizor sa stražnje strane nekadašnje popularne Vesne, danas rugla koje se nalazi u samom središtu grada. Naime, otpao je komad fasade sa zgrade i samo sreća je utjecala na to da netko ne strada iako je u incidentu oštećen jedan osobni automobil. Ne samo da je fasada mogla pasti na parkirane automobile iza Vesne, nego su i slučajni prolaznici mogli nastradati. Sve se dogodilo jučer u poslijepodnevnim satima Cijeli prostor gdje je pala fasada je ograđen, da preciziramo, samo 2 parkirališna mjesta, iako je cijela zgrada zaista velika opasnost za svakog prolaznika. Puno puta se pisalo o problemima Vesne, pa i o samom izlogu u kojem se nalaze čak i crkotine, ali jedino rješenje je bilo da se to sve prekrije motivima grada. Konkretnog rješenja nema, pogotovo što je u pitanju zgrada u vlasništvu više neodgovornika. Što da stvarno netko strada, pa da ovaj slučaj završi i na sudu? 

Mladiću čiji je automobil oštećen doista ne bi bili u koži, jer koga tužiti i od koga tražiti odštetu na prostoru gdje se uredno naplaćuje parking, a grad ubire koncesijsku naknadu.