Naslovna / Informacije i vijesti / Top dane organizira Europsko prvenstvo u akreobatskom rock'n'rollu za ženske seniorske formacije

PLES

Top dane organizira Europsko prvenstvo u akreobatskom rock'n'rollu za ženske seniorske formacije

Dolaze i trostruki prvaci Europe i desetorostruki prvaci Rusije Olga Sbitneva i Ivan Yudin koji su specijalno za ovu priliku doletjeli iz Moskve.

Top dane organizira Europsko prvenstvo u akreobatskom rock'n'rollu za ženske seniorske formacije
035portal
  • 2018-05-24 09:15:12

 U subotu 26.05. u SD Vijuš održati će se Europsko prvenstvo u akreobatskom rock'n'rollu za ženske seniorske formacije  i 2. Otvoreno prvenstvo Slavonskog Broda  
Organizator ove sportsko zabavne manifestacije je Športski plesni klub TOP DANCE koji već preko 20 godina organizira slična događanja. Na natjecanje se prijavio rekordan broj natjecatelja, čak 825, no organizator očekuje oko 750. Dolaze iz 10 europskih država i nastupit će u 15 kategorija. Natjecanje će suditi će ukupno 14 sudaca a nadzirat će ih 4 delegata, te će biti raspoređeni u dvije ekipe.
Posebni gosti programa ovaj puta biti će peterostruki prvaci svijeta, trostruki prvaci Europe i desetorostruki prvaci Rusije Olga Sbitneva i Ivan Yudin koji su specijalno za ovu priliku doletjeli iz Moskve.
Članovi Top dancea će prigodnim programom skupine Forever Young obilježiti 40 godina od prvog prikazivanja legendarnog rock filma Briljantin.
Prošli puta u jesen 2017, Top dance kao domaćin omogućio je prvi nastup na svjetskoj sceni formaciji iz Kazahstana. Ovaj puta svoju svjetsku premijeru omogućiti će formaciji iz Makedonije.

Svečano otvorenje završnice natjecanja je u 19.00 sati.

Top dance će nastupiti sa 64 natjecatelja u 6 kategorija, a voditi će ih treneri Maria Vinković, Patricia Mostarkić i Igor Vinković.

Svi koji ne budu u mogućnosti doći, imati će priliku pratiti uživo događaj preko youtube live streama na kanalu Top dance - europeanchampionship2018.