Naslovna / Parlamentarni izbori / STOLNI TENIS Pobjede mlađih kadeta i porazi Veterana za kraj polusezone!

STOLNI TENIS

STOLNI TENIS Pobjede mlađih kadeta i porazi Veterana za kraj polusezone!

Ovog su vikenda završena ligaška natjecanja u Kadetskoj ligi i 2. HL za ovu kalendarsku godinu.

STOLNI TENIS Pobjede mlađih kadeta i porazi Veterana za kraj polusezone!
035portal
  • 2017-12-18 20:59:00

 Ovog su vikenda završena ligaška natjecanja u Kadetskoj ligi i 2. HL za ovu kalendarsku godinu. OŠB Veterani i ekipi mlađih kadeta iz KL sada slijedi pauza od mjesec-dva nakon čega će se natjecanja nastaviti.


U Lipiku je u subotu održan treći krug Kadetske lige na kojem su odigrani susreti 7., 8. i 9. kola. Međutim, s obzirom na izostanak “obrtnika” na prošlom turniru igrači trenera Klaića odigrali su čak šest susreta. Još u četvrtak navečer odigran je dvoboj s Graničarom 1 iz 4. kola, a Graničar je u napetom meču slavio konačnim rezultatom 3:2. U subotu su “obrtnici” u preostalim dvobojima upisali 4 pobjede i 1 poraz. Uvjerljive pobjede (5:0) “obrtnici” su upisali protiv Slatine 1, Pitomače i Kutine, dok su protiv domaćina Lipe slavili rezultatom 3:2. Jedini subotnji poraz “obrtnicima” je nanio jesenski prvak Bjelovar rezultatom 4:1. Za momčad OŠB nastupili su Filip KRAJINA, Matej i Luka BOŠNJAKOVIĆ, David PEČUVČIĆ i Mladen KOLESARIĆ. 


U nedjelju su OŠB Veterani odigrali susrete 10. i 11. kola 2. HL kojima je zaključeno drugoligaško natjecanje što se tiče 2017. godine. Nažalost, Veterani se nisu uspjeli od godine oprostiti pobjedama na domaćem terenu te se sada neugodan niz poraza produžio na 6 mečeva. Veterani su u dvorani Obrtničke škole danas upisali dva poraza identičnim rezultatom (2:4) od novogradiškog Strmca i Novske te su polusezonu zaključili s omjerom 3/8. U susretima protiv Strmca i Novske boje Veterana branili su Antonio NOŽINA, Dalibor JURKOVIĆ, Darko ARBANAS i Damir MARIĆ.


Izvor: STK Obrtnička škola