Naslovna / Parlamentarni izbori / STOLNI TENIS Dvije pobjede i dolazak OŠB na vrh! 2. HL: Pobjeda i poraz OŠB Veterana

STOLNI TENIS

STOLNI TENIS Dvije pobjede i dolazak OŠB na vrh! 2. HL: Pobjeda i poraz OŠB Veterana

Nakon 8. kola “obrtnici” su, doduše s dva meča više, zasjeli na vrh 1. HL – istok.

STOLNI TENIS Dvije pobjede i dolazak OŠB na vrh! 2. HL: Pobjeda i poraz OŠB Veterana
035portal
  • 2016-02-21 17:18:32

 Subotnjim ogledima 8. kola 1. HL – istok stolnotenisači STK Obrtničke škole – Brod zasjeli su na vrh ljestvice. U dvorani Obrtničke škole jučer su gostovale čakovačke momčadi STK “MSTC Čakovec” i STK “Putjane”.


U prvom ogledu dana “obrtnici” su bili izraziti favoriti, a pobjeda je bila imperativ, što zbog pozicije gostiju na tablici, što zbog sastava u kojem su doputovali. U prvom je meču Marko MAJSTOROVIĆ poprilično sigurno i bez većih problema svladao gostujućeg Karla GODINU rezultatom 3:0. Zatim je Antonio GAVRAN, koji u posljednje vrijeme igra sve bolje, snage odmjerio s Markom LOVREKOM. Nakon slabijeg prvog seta kojeg je odigrao poprilično nervozno i u grču, Antonio se diže i s 3:1 dobiva Lovreka za povećanje vodstva na 2:0. Potom je Ivan HORVAT, bez velike drame kao i Majstorović, sa sigurnih 3:0 svladao Filipa PANIĆA. Točku na “i” za uvjerljivu pobjedu “obrtnika” stavio je par Majstorović/Horvat u nešto neizvjesnijem meču protiv para Godina/Panić. Naime, gosti su imali vodstvo od 1:0 i 2:1 u setovima, ali domaćini su ipak uspjeli preokrenuti rezultat za “metlu” u prvom meču dana.


U drugom meču dana su na meč stigle oslabljene Putjane, ali i takvi su umalo priredile iznenađenje. Majstorović je standardno otvorio susret svojom lakom pobjedom 3:0 nad Radovanom ŠARIĆEM. Istom mjerom, tj. identičnim rezultatom Eugen ŠIMON je izjednačio rezultat svladavši Gavrana. Nakon toga, pomalo iznenađujuće, Goran BALIĆ s 3:1 u setovima pobjeđuje Horvata i osigurava gostima vodstvo od 2:1 prije igre parova. U susretu parova gostujuća kombinacija Šimon/Balić dobiva prvi set i postaje sve neizvjesnije. Međutim, domaća kombinacija Majstorović/Horvat pojačava tempo i okreće rezultat u svoju korist te upisuje pobjedu 3:1. Nakon para, Majstorović je opet siguran i u tri seta svladava i Šimona, a Horvat pošteđuje sve prisutne drame eventualnog sedmog meča i dobiva Šarića 3:0 za ukupnu pobjedu “obrtnika” od 4:2.


Nakon 8. kola “obrtnici” su, doduše s dva meča više, zasjeli na vrh 1. HL – istok. 


Odigrano je 15. i 16. kolo 2. HL, a OŠB Veterani su na svom terenu dočekali momčadi STK “Požega” i STK “Brestovac”. U prvom su suretu dana Veterani pružili dobar otpor favoriziranoj momčadi iz Požege, ali snage i kvalitete za nešto više od dobrog otpora nisu imali te je završilo pobjedom gostiju rezultatom 4:2. Međutim, kako se susret odvijao izgledalo je da će to biti još jedna lagana pobjeda Požežana. Naime, nakon tri pojedinačna meča, a prije para gosti su imali vodstvo od 3:0 (poraze su za Veterane upisali Antonio NOŽINA, Dalibor JURKOVIĆ i Darko ARBANAS). Ipak su Veterani potom uspjeli ublažiti poraz upisavši pobjedu u paru (Nožina/Arbanas), a potom i pojedinačnom pobjedom Nožine. U drugom susretu dana u goste je stigao Brestovac i to ohrabren pobjedom kod Flipa. Međutim, Veterani nisu dopustili iznenađenje i meč su završili u svoju korist rezultatom 4:2, a bodove su za Veterane osvojili Nožina i Arbanas sa po dvije pojedinačne pobjede.


Izvor: STK Obrtnička škola