Naslovna / Parlamentarni izbori / Vatreni ponovno u Osijeku: Hoće li biti dovoljno ulaznica za slavonske navijače?

NOGOMET

Vatreni ponovno u Osijeku: Hoće li biti dovoljno ulaznica za slavonske navijače?

Vatreni ponovno u Osijeku: Hoće li biti dovoljno ulaznica za slavonske navijače?
Portal035
  • 2024-02-29 08:00:35

Nogometna fešta ponovno će zavladati na Opus Areni dok se Hrvatska reprezentacija sprema za susret s Poljskom. Nova epizoda nogometnog uzbuđenja na raskošnom osječkom stadionu bit će održana 8. rujna u sklopu Lige nacija, s početkom u 20:45 sati. Očekuje se da će stadion biti ispunjen do posljednjeg mjesta, a organizatori se nadaju znatno većem odazivu navijača iz Osijeka, nego što je to bio slučaj na prethodnoj utakmici.



 



Prva utakmica na Opus Areni protiv Walesa nije prošla bez kontroverzi, posebno u pogledu atmosfere na tribinama. Broj navijača iz Osijeka i Slavonije bio je značajno manji nego što se očekivalo, a organizatori su suočeni s izazovom kako privući veći broj lokalnih poklonika nogometa. Nadaju se da će ovaj susret biti prilika za ispravljanje nedostataka u organizaciji i stvaranje pozitivnije atmosfere.



 



Na prvom susretu, atmosferu je zasjenilo pjevanje kontroverzne pjesme koja je izazvala niz reakcija, uključujući i pravne posljedice za dio navijača. Incident je rezultirao nizom prijava i sudskih postupaka koji su i dalje u tijeku. Očekuje se da će ovaj put organizatori poduzeti potrebne korake kako bi osigurali da se takvi incidenti ne ponove te da će navijačka podrška biti fokusirana na potporu reprezentaciji na terenu.