Naslovna / Vijesti / Vidljiv napredak u nogometnoj akademiji "NOPO- LEGEN"

NOGOMET

Vidljiv napredak u nogometnoj akademiji "NOPO- LEGEN"

Nogomet

Vidljiv napredak u nogometnoj akademiji "NOPO- LEGEN"
Nikolina Martinovic
  • 2022-01-09 12:00:15

Od siječnja 2020. godine postoji Nogometna akademija NOPO- Legen iz Gornje Vrbe. Od 2017. osnovana je Škola nogometa NOPO, dok od 2015. na Hebrangu postoji Škola nogometa Legen. Te dvije škole udružile su se u Nogometnu akademiju NOPO Legen koja ima sjedište u Gornjoj Vrbi. Za njih je najvažnija vijest od kako postoje da su postali punopravni članovi liga u Nogometnom središtu Osijek. Imaju 5 kategorija- limačiće vodi Berislav Baričević, a limače Berislav Petrović, dok je za mlađe pionire zadužen Kristian Šimić.

Foto;FB

Stariji pioniri i kadeti u rukama su Brune Lucića, dok je tajnik Karlo Baričević koji uskače i pomaže svim trenerima u radu. Tu su vratari s kojima rade iskusni Petar Perković i mladi Stjepan Zeba. Polaznici Nogometne akademije NOPO Legen njih 110 dolaze iz 9 raznih naselja, dok ih je najveći broj iz Gornje Vrbe i Slavonskog Broda, a ostali su iz: Brodskog Varoša, Ruščice, Klakara, Oprisavaca, Stružana, Gornje Bebrine, Zadubravlja i Bickog Sela.

 

Ove zime nije se održalo puno malonogometnih turnira, dok su članovi NA NOPO Legen nastupili na Božićnom turniru u Slavonskom Brodu s kadetima, starijim i mlađim pionirima koji su na kraju osvojili 2. mjesto. Ovaj vikend su na Humanitarnom malonogometnom turniru na Koloniji sa 4 kategorije, i to limačima, starijim i mlađim pionirima te kadetima.

 

U pripreme za nastavak sezone polaznici Nogometne akademije NOPO Legen krenuli su u ponedjeljak, 3. siječnja, dok bi im u ožujku trebala početi natjecanja- ukoliko to Covid dopusti.