Naslovna / Vijesti / Odigrano 6. kolo Homer kupa

VATERPOLO

Odigrano 6. kolo Homer kupa

Protekli vikend na Gradskim bazenima

Odigrano 6. kolo Homer kupa
Portal035
  • 2021-11-25 16:00:00

Prva utakmica je igrana između Brodskih Homera i VK “DAR “. Kako vrijeme odmiče, Homeri igraju sve lošije, a ekipa DAR-a svako kolo pokazuje sve bolju formu. Prvo ime susreta je bio Filip Blaževac sa 6 pogodaka te vratar Dominik Blaževac s 14 obrana što ekipu DAR-a dovodi do zaslužene pobjede sa 7:5. Treba istaknuti prekrasan pogodak Blaževca s pola igrališta leđima okrenutog od vratnica te Grgurića lob udarcem iz kornera. Kod Homera Kuzmić postiže 3 pogotka te Katinić i Kristijan po jedan pogodak.

 

 

 

 

Druga utakmica je igrana između ekipa X Teama i Hebranga. Utakmica je bila bez rezultatske neizvjesnosti te je ekipa Hebranga potvrdila epitet favorita i rutinski svladala suparnika s rezultatom 9:3. Hebrang trenutno drži prvo mjesto na tablici te u play off ulaze s vodeće pozicije. Kod Hebranga su najbolji bili Bitunjac i Ratković s po 3 pogotka dok kod X Teama vratar Kopljar nije mogao držati sam ekipu u rezultatskoj neizvjesnosti.

Posljednja utakmica je igrana između Sport bara i Budainke što je ujedno bio i derbi kola. Sport bar pokazuje odličnu igru posljednje vrijeme kako se pokazalo i danas te rutinski pobjeđuje Budainku s rezultatom 11:7. Prvo ime susreta je bio nezaustavljivi „sidrun” Vanja Aleksić s 5 pogodaka te Špiranović s 4 pogotka. Kod Budainke, Gajger je bio najzapaženiji s odličnom igrom u obrani te jednim pogotkom, ali ostatak ekipe ga nije pratio u takvom ritmu.

 

Ekipa Dolcevite je bila slobodna u ovom kolu.