Naslovna / Vijesti / Državni prvaci MOK Marsonia na prijemu kod gradonačelnika

ODBOJKA

Državni prvaci MOK Marsonia na prijemu kod gradonačelnika

Grad Slavonski Brod

Državni prvaci MOK Marsonia na prijemu kod gradonačelnika
Portal035
  • 2021-11-10 17:00:00

Mlađi kadeti (U-15) i najmlađi kadeti (U-13) Muškog odbojkaškog kluba Marsonia protekloga su se mjeseca na Državnom prvenstvu Hrvatske u Zadru okrunili titulama državnih prvaka. Tom prigodom gradonačelnik Mirko Duspara danas je organizirao prijem za igrače Muškog odbojkaškog kluba Marsonia, njihovog trenera Branimira Garića te članove uprave kluba Predraga Ivana Carevića i Hrvoja Gačića.

„Sve vas pozdravljam i čestitam. Vi ste prvaci države, a to je velika stvar i za vas i za grad iz kojega dolazite. Ovo je veliki rezultat za Slavonski Brod, a osobito mi je drago što su među vama i reprezentativci Hrvatske što je dokaz da je budućnost ovoga sporta u Slavonskom Brodu osigurana. Još vam jednom čestitam i želim vam da nas i dalje nastavite razveseljavati svojim uspjesima.“, poručio je mladim sportašima gradonačelnik Mirko Duspara.

Predstavnici uprave kluba, Predrag Ivan Carević i Hrvoje Gačić, upoznali su gradonačelnika Mirka Dusparu s dosadašnjim uspjesima kluba, uvjetima treniranja, rada s mlađim i starijim sportašima te mu zahvalili za potporu koju Grad pruža klubu posredstvom Zajednice sportskih udruga Grada Slavonskog Broda, a trener Branimir Garić predstavio je put mlađih i najmlađih kadeta prema zlatnoj medalji. Gradonačelnik Mirko Duspara zaključio je susret željom da se ovakvi sportski uspjesi ponove i u budućnosti.