Naslovna / Vijesti / MOK "Marsonia".- državni prvaci i u maloj odbojci

ODBOJKA

MOK "Marsonia".- državni prvaci i u maloj odbojci

Odbojka

MOK "Marsonia".- državni prvaci i u maloj odbojci
Portal035
  • 2021-11-03 20:00:06

Još jedan nastup za Marsoniju na državnom prvenstvu i još jedno zlato donešeno kući u Slavonski Brod. Bravo mali odbojkaši, bravo treneri, vi ste pravi šampioni! Čestitke! Državno prvenstvo za najmlađe kadete rođene 2008. godine i mlađe održano je u gradu Zadru, zadnji vikend u 11. mjesecu. Najmlađi odbojkaši MOK “Marsonia” sa svojim trenerima krenuli kao i ostali klubovi u četvrtak 28.11.2021. na ovo veliko završno natjecanje, s ciljem osvajanja što boljeg plasmana. Ukupno je sudjelovalo 5 muških ekipa na prvenstvu Hrvatske i trebalo je svaku utakmicu pobijediti za titulu prvaka države jer nije bilo skupina, odnosno igrala se mini liga svatko sa svakim.

Osvajači medalja – MOK Marsonia, HAOK Mladost i OK Ribola Kaštela

Brođani su od početka pokazali jako dobru igru pobjedivši prvi dan ekipu MOK Mursa iz Osijeka 2:0 u setovima i ekipu HAOK Mladost iz Zagreba 2:1 u setovima. U drugoj utakmici pokazali su veliku želju i ustrajnost za pobjedom jer su praktički preokrenuli utakmicu u svoju korist. U trećoj utakmici bili su bolji od domaćina OK Zadar 2:0 u setovima, te ih je u nedjelju ujutro čekala ekipa OK Ribola Kaštela. To jutro usljedilo je pravo finale državnog prvenstva jer je samo pobijeda objema ekipama donosila naslov prvaka Hrvatske. Naravno, utakmica je odlučena tek u 3. setu i to na razliku poena, 15:13 u korist MOK “Marsonia”. Čestitke šampionima

Na završnoj ceremoniji dodjeljene su i nagrade za najboljeg igrača i najbolju igračicu prvenstva, a kod dječaka tu nagradu dobio je naš kapetan Josip Šokčević. Bravo Josipe, čestitamo ti. Za MOK “Marsonia” nastupili su: kapetan Josip Šokčević, Bruno Orešković, Luka Šaf, Gašpar Pavlović, Dario Lačen, Luka Krunić, Šimun Bogdanović, Andrej Kalanj, Luka Vlajnić, Mihovil Vidaković, Lovro Čabraja, Noa Smaić, Nikolas Antunović i treneri Branimir Garić i Pavao Šimić.