Naslovna / Vijesti / Kadeti MOK-a "Marsonia" sedmi na Prvenstvu Hrvatske

ODBOJKA

Kadeti MOK-a "Marsonia" sedmi na Prvenstvu Hrvatske

Prošli vikend u Zadru

Kadeti MOK-a "Marsonia" sedmi na Prvenstvu Hrvatske
Portal035
  • 2021-09-22 10:00:00

Državno prvenstvo Hrvatske za kadete rođene 2004. godine i mlađe uspješno je održano u Zadru prošli vikend, od 17. do 19. rujna 2021. Sudjelovalo je 12 muških ekipa, a kadeti MOK “Marsonia” osvojili su vrlo dobro 7. mjesto u državi.

Dečki su pod vodstvom trenera Pave Šimića otvorili prvenstvo pobjedom 2:1 nad ekipom OK Kitro Varaždin, zatim izgubili dvije utakmice po 2:0 od kasnije samih finalista prvenstva, ekipa OK Zadar i HAOK Mladost Zagreb. U razigravanju od 5. do 8. mjesta nedostajalo je malo sreće protiv odbojkaša iz Rijeke gdje su brođani imali 3 set lopte ali je prvi set otišao na stranu riječana 29:27, te u drugom setu nije više bilo snage za preokret. Svoj nastup kadeti Marsonije završili su pobjedom 2:0 nad ekipom OK Zrinski Nuštar i kao što smo i rekli 7. mjestom u RH.

Sam rezultat je više nego odličan jer su dečki u biti mlađi kadeti. Nitko u ekipi nije 2004. godište, a većina su dvije godine mlađi. Tako da će ova ekipa skupljati iskustva još ovu i sljedeću godinu, kada budu izlazna generacija kadeta. Bravo dečki na vrlo dobrom rezultatu!