U derbiju 4. kola MŽNL Brod / Požega, drugoplasirani Hajuk je u Parkacu s golovima Matije Benkovića i Stjepana Petrovića s 2:0 svladao vodeći Zadrugar iz Oprisavaca.Zeleni su oba gola postigli u prvom poluvremenu te su na taj način preuzeli vrh ljestvice, dok su ovo bili prvi golovi koje je momčad iz Oprisavaca primila u sezoni.

Da nogometaši Požege u ovogodišnjem prvenstvu igraju jako dobro pokazali su i protiv Sikirevaca koje su na kraju uspjeli minimalno pobijediti i to golom Krunoslava Kahaneka u 92. minuti. Zanimljivu utakmicu odigrali su u Velikoj domaći Papuk i Lipik koji je 2 puta stizao domaću prednost da bi na kraju završilo bez pobjednika 2:2.

Budainka Kolonija je jedina ekipa u ligi bez boda koja je u ovom kolu sa 4:0 na svom terenu nadigrana od Svačića iz Starog Slatinika. Za Narančaste je 2 gola postigao Krešimir Vrljić, a po jednog Stjepan Stubičan i Domagoj Ivanagić. Jednako uvjerljiv, ali na domaćem terenu bio je Slavonac koji je u Novoj Kapeli s 5:0 svladao Slobodnicu. Josip Gospočić je za domaće postigao 3, a Nemanja Prodanović 2 gola. 

Nogometaši Tomislava iz Donjih Andrijevaca lako su na požeškoj Rekreaciji s 5:0 nadigrali Dinamo iz Vidovaca iz Dervišage. Za odlične goste ioz Donjih Andrijevaca je Ivan Tunuković pogodio 2 puta mrežu Dinama, a po jednom su se u listu strijelaca upisali: Igor Bešlić, Stjepan Tolić i Ivan Šulter. 

Do svoje prve pobjede u prvenstvu došla je Mladost koja je u Sibinju sa 4:1 bila bolja od Jakšića koji je golom Marka Grbeša imao vodstvo od 1:0. Nakon toga momčad irfana Islamija je počekla igrati te su napravili preokret s 2 gola Dalibora Jukića, dok su po 1 dodali: Krunoslav Ivanković i Josip Mijić. 

 

Rezultati 4. kola:

Hajduk (P) – Zadrugar 2:0

Budainka Kolonija – Svačić 0:4

NK Požega – NK Sikirevci 1:0

Papuk (V) – NK Lipik 1925 2:2

Slavonac (NK) - NK Slobodnica 5:0

Mladost (S) – NK Jakšić 4:1

Dinamo (V/D) - Tomislav (DA) 0:5

 

 

TABLICA


 

1. Hajduk (P) 10

2. Svačić 9

3. Požega 9

4. Zadrugar 7

5. Tomislav (DA) 8

6. Lipik 1925 6

7. Slavonac (NK) 6

8. Sikirevci 6

9. Slobodnica 6