Naslovna / Vijesti / Dječjim turnirom završena ljetna škola odbojke

ODBOJKA

Dječjim turnirom završena ljetna škola odbojke

U organizaciji MOK Marsonija

Dječjim turnirom završena ljetna škola odbojke
Portal035
  • 2021-09-09 08:00:00

Kako ljepše završiti ljetnu školu odbojke nego održavanjem dječjeg turnira u organizaciji MOK “Marsonia”. Naime, kroz cijeli 7. i 8. mjesec mali odbojkaši i odbojkašice marljivo su trenirali na otvorenom terenu kod studentskog centra. A u prošlu subotu, 4.9.2021., dobili su šansu da pokažu svoje zanje i fair play na turniru. Ljetnu školu odbojke vodili su naši treneri Pavao Šimić i Branimir Garić.

Sudjelovalo je preko 20 odbojkaša i odbojkašica koji su pred svojim roditeljima i prijateljima pokazali što su naučili i kako je odbojka prekrasan sport i na pijesku. Igralo se punih 7 sati, vrijem je bilo baš ugodno, a onda smo dobili i pobjednike turnira, ekipu “Pobjednici” (ime samo govori) koji su u finalu bili bolji od ekipe “Hendikep“. Treće mjesto osvojila je ekipa “Zvijezde” koja je bila bolja od ekipe “Gaseri“.

Velika je konkurencija bila za odabrati najboljeg igrača turnira i najbolji potez turnira, ali za nijansu je najbolji igrač bio Jona Janković iz ekipe “Hendikep”, a najbolje poteze na turniru imala je Gabrijela Barić iz ekipe “Gaseri”.

Čestitamo svim osvajačima medalja i pehara, ali prvenstveno svim sudionicima na igri, prijateljstvu i fair playu, jer je to bio cilj turnira. Nadamo se da ćemo se i nagodinu veseliti i družiti uz ljetnu školu odbojke. Sportski pozdrav!

 

POREDAK EKIPA:

  1. Pobjednici (Šokčević, Konjetić, Dugi)
  2. Hendikep (Jona, Gašpar, Luka)
  3. Zvijezde (Pejanović, Nikolas, Dario)
  4. Gaseri (Marta, Šaravanja, Gabrijela)
  5. Profići (Lovro, Bruno, Šimica)
  6. Jelas (Satya, Tomo, Nika)
  7. Doktori (Ivano, Karlo, Endy)