Međunarodna regata "Slavonski Brod 2021." održava se sutra na rijeci Savi. Otvorenje je predviđeno u 9:45 sati, a start prve utrke već u 10:00 sati kada nastupaju seniori. Organizator natjecanja je kajak kanu klub Marsonia, a pod pokroviteljstvom grada Slavonskog Broda, županije Brodsko-posavske i turističke zajednice Brodsko-posavske.

Nastup je potvrdilo 14 klubova sa ukupno 228 sportaša. Popis klubova: KKK Oriolik (Slavonski Kobaš), KKK Matija Ljubek (Zagreb), KKK Rab (Otok Rab), KKK Mračaj (Runovići), KKK Belišće, KKK Aljmaš, KKK Olimpik (Slavonski Brod), KKK Hrvatska Kostajnica, KKK Marsonia (Slavonski Brod), KKK Hesper (Luksemburg), KKK Maglaj (Bosna i Hercegovina), KKK Hariz Suljić (Brčko Distrikt, Bosna i Hercegovina), KKK Sava (Bosanska Gradiška, Bosna i Hercegovina) i KKK Jajce (Bosna i Hercegovina).

Očekuje nas pregršt zanimljivih utrka, a kojih će u programu biti približno 40. Izdvojili bih utrke četveraca koje su na rasporedu od 12:00 sati, a zatim muško-ženski miks utrke te utrke na 2km koje se veslaju kružno, a za koje je prijavljeno oko 60 natjecatelja.

Pozivamo sve ljubitelje sporta na obalu Save!