Sinoć su juniorke u sklopu Prvenstva Hrvatske za juniorke odigrale u SD Vijuš polufinalnu utakmicu za Regiju Istok i pobjedom protiv KK Mursa ostvarile plasman na državnu poluzavršnicu:
ŽKK Brod na Savi - KK Mursa 68:63  (23:15, 14:18, 16:16, 15:14)
ŽKK Brod na Savi:  K.Rimarčuk 8, La. Fonović, E. Poljac 18, P. Milas, Lo. Fonović 5, M. Kavka 8, A. Ilakovac 12, L. Antunović, M. Fastć Pajk 5, Nina Matanović 12, 

Budući je ŽKK Brod na Savi na zadnjem juniorskom prvenstvu Hrvatske osvojio srebernu medalju, regija Istok ove godine ima 2 predstavnika na državnoj poluzavršnici, te se znalo da pobjednik ovog polufinala stiče pravo nastupa kao i pobjednik drugog polufinala ovoga turnira ŽKK Županja-KK Brod. Ostvareni sinoćni uspjeh zasjenjen je igrom, ili bolje rečeno pristupom utakmici, naime Bensice videći kako su suparnice znatno oslabljene ne igranjem više za njih važnih igračica (ozlijeđena Helena Zvocak, samoizolacija Marta Rimac...) pomislile su kako će pobjeda doći sama od sebe. Kada je pristup takav onda se to vrati neizvjesnom i teškom utakmicom u kojoj su gošće predvođene s M. Mihaljević 19p, A. Blaževac 18p, N. Horvat 12p igrale hrabro i angažirano i ni u jednom trenu se nisu predavale premda su domaće u nekoliko navrata odlazile na dvoznamenkastu prednost Mursa se uporno vraćala na minimalni zaostatak. Na strani Bensica se iznova istaknula double double izvedbom Nina Matanović 12p, i puno skokova u obrani i napadu koja nakon Vodica već drugu utakmicu za redom igra odlično i pokazuje da uz marljivi trening i ostvareni napredak još joj nedostaje samo iskustvo utakmica, no doći će i to jer stati će jednom i ova epidemija. Uz Ninu se još i Edita Poljac 18p trudila tijekom utakmice vratiti u pobjednički ritam i povući ekipu, no večeras je to bila utakmica iz koje svi trebamo izvlačiti pouke za budućnost i daljnji napredak u izvrsnosti, kojemu uvijek valja težiti, srećom ovaj put u sinoćnoj pobjedi. Bez pravog športskog pristupa utakmici i treningu sve postaje teže ostvarivo, a ponekad se i ne ostvari. 
Dobro je to upozorenje i pred prethodnu utakmicu kvalifikacija protiv ŽKK Vindi koja se igra u Nedjelju 25.4.2021. od 17,00 sati i odlučuje o plasmanu u Premijer ligu što bi bio veliki uspjeh za djevojke, njihove trenere, a i cijeli ŽKK Brod na Savi jer bi to nakon dvije sezone bio novi povratak u najviši rang Hrvatske ženske košarke.