Nakon poraza pomlađene vrste na gostovanju u Poljskoj krajem listopada, Hrvatska će u nedjelju 15. studenog na splitskim Gripama u vrlo jakom sastavu dočekati Indiju. Trostruki prvak države u superteškoj kategoriji Marko Milun u akciju se vraća nakon pobjede u finalu Grand Prixa Zagreb protiv prvaka Rusije Ivana Veryasova. Poslije duže stanke u ringu ćemo vidjeti i Tonija Filipija. Bivši prvak Hrvatske u teškoj kategoriji nije boksao od olimpijskih kvalifikacija u Londonu u ožujku.

Gabrijel Veočić tražit će potvrdu sjajne forme i nastavak velike godine u kojoj radi iskorak u seniorskoj konkurenciji. U Split stiže nakon najveće pobjede karijere protiv svjetskog prvaka Gleba Bakshija u Zagrebu i slavlja u Lublinu protiv dvostrukog prvaka Poljske Bartosza Golebiewskog.

Indijci se nalaze na europskoj turneji, a prošlog tjedna su boksali na 1. Memorijalu Alexis Vastine u Nantesu. Prijenos dvoboja Hrvatske i Indije moći ćete pratiti uživo u izravnom prijenosu na Sportskoj Televiziji od 14 sati.