Naslovna / Vijesti / Mlada brodska košarkašica dobila poziv za juniorsku reprezentaciju

KUGLANJE

Mlada brodska košarkašica dobila poziv za juniorsku reprezentaciju

Čestitamo Nika!

Mlada brodska košarkašica dobila poziv za juniorsku reprezentaciju
Ivica Jankovic
  • 2020-08-16 09:07:05

Mladoj brodskoj košakrašici Niki Kurdiji ovih dana došao je poziv za okupljanje juniorske reprezentacije koje se imade dogoditi u Gospiću od 25.08.2020.-02.9.2020.

- Ponosni i radosni čestitamo Niki i neka joj ovo bude još jedan motiv više za daljnji ustrajni rad. Nama u klubu je to potvrda da se i dalje radi kvalitetno i stručno jer već evo 10 godina Brod na Savi odgaja igračice reprezentativne kvalitete (Ena Ljubičić, Dragica Drmić, Antonija Božić, Irena Kolesarić, Mihaela Lazić, Iva Šarić, Ivona Vukojević, Monika Buconjić, Edita Poljac, Nika Kurdija, Ana Ilakovac) a uz to kao klub je u vrhu kvalitete ženske košarke posebice u radu s mlađim kategorijama. Puno je velikih timskih ostvarenja medalja i pehara, no i veliki broj naših igračica je nastupio do sad za Hrvatsku reprezentaciju na velikim međunarodnim natjecanjima, gdje su i kao reprezentativke ostvarile velika priznanja u izborima od strane međunarodnih stručnjaka na Europskim Prvenstvima. 
Uz čestitke našoj bensici Niki, zaslužuje čestitku i trener Dražen Rimarčuk koji je svih ovih godina svojim odličnim radom izgradio sve te igračice, a poziv Niki je motiv i onim mlađima za još ustrajniji rad kako bi i neke od njih ostvarile visoku razinu kvalitete njihovih prethodnica. Ovih dana ćemo nastaviti na fejsu put kroz naših prvih 10 godina koje ćemo obilježiti 06.rujna 2020., no nažalost ne u okvirima koje smo željeli budući nam događaji vezani uz corona virus sužavaju mogućnosti, no bit će prigoda za feštu vjerujemo već  idućeg proljeća kad sve ovo prođe, a tada se nadamo okupiti u velikom broju baš kako smo to namjeravali ove jeseni. Ovako ćemo to obilježiti utakmicom sa ekipom ŽKK Zagreba koja je Premier ligaš i biti će nam dragi gosti i kvalitetan protivnik. Do tada Niki i svim ostalim Bensicama, "malima i velikima", želimo puno zdravlja i športskih uspjeha, rekli su iz ŽKK Brod na Savi.