Brodski Športski plesni klub TOP DANCE je u subotu 05.10.2019. u Pragu sudjelovao na Svjetskom prvenstvu za ženske juniorske formacije u akrobatskom rock'n'rollu.
U sastavu hrvatske reprezenzacije klub je predstavljala formacija Pink Stars s trenericom Đurđicom Vinković. U konkurenciji od 28 formacija, Pink stars su osvojile14. mjesto. S obzirom da im je ovo tek drugi izlazak na ovako veliko međunarodno natjecanje, rezultat je na zavidnom nivou. Nastupile su u sastavu: Lea Kolobarić, Mirna Čeliković, Petra Kruljac, Nina Bajan, Lea Garić, Karla Živković, Marta Novotny, Katarina Polanc, Elizabeta Pipun, Lucija Ćirić, Antonela Stanić i Anamarija Prgomet Abramović.
Za uzvrat ovakvom rezultatu roditelji i ostali članovi kluba priredili su svečani doček sa poklonima za djevojke i trenericu.
19.10. u Vrbovcu na kvalifikacijskom natjecanju, PINK STARS će uz sve ostale članove kluba odmjeriti snage s hrvatskim konkurentima.
A svi oni zajedno će tjedan dana nakon toga 26.10. odmjeravati snage sa najboljim plesačima iz 13 zemalja. Naime, ŠPK TOP DANCE u čast 25. obljetnice održavanja tradicionalnog natjecanja SLAVONIJA OPEN u SD Vijuš organizira SVJETSKI KUP U AKROBATSKOM ROCK'N'ROLLU. Sudjelovat će oko 700 natjecatelja iz 13 zemalja raspoređenih u 5 kategorija. Spektakl počinje u 9 sati a završetak se planira oko 22h.