Športski plesni klub TOP DANCE ovih dana završava pripremne treninge za drugi dio natjecateljske sezone. Na pripremama sudjeluju 33 iskusna sportaša pod rukovodstvom trenera Igora Vinkovića.
12 sportašica iz skupine PINK STARS pripremaju se intenzivnije od ostalih jer već 05.10. u Pragu sudjeluju na Svjetskom prvenstvu u akrobatskom rock'n'rollu kao predstavnice hrvatske reprezentacije. Za sve ostale članove kluba, prvo natjecanje je 12.10. u Osijeku.
Osim gostovanja na natjecanjima, ove godine Top dance organizira mega događaj povodom obilježavanja 25. obljetnice tradicionalnog natjecanja u akrobatskom rock'n'rollu SLAVONIJA OPEN. Naime, 26.10. (subota) u Sportskoj dvorani Vijuš organizirat će Svjetski Kup u 5 kategorija za parove i formacije gdje će nastupiti elitni svjetski sportaši u akrobatskom rock'n'rollu. Očekuje se preko 500 vrhunskih natjecatelja iz najmanje 15 zemalja. Devet sudaca i tri delegata Svjetske rock'n'roll federacije iz 9 država će odlučivati o pobjedniku Svjetskog Kupa u Slavonskom Brodu. Domaćin Top dance će nastupiti sa 22 natjecatelja.
Trener Vinković inače radi i u ruskom klubu iz Saint Petersburga kojeg će na ovom natjecanju predstavljati 20 natjecatelja.